Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bugün 25 attım .. 2 gunde 50 lira yaptım.. ceyize ara verdım az bırıkım yapalım
bu bankadan altın nasıl alınıyor ki..

Ben 3 lira atabildim.bu günlük böle olsuun bakalım.yarın ne kadar olucak..

meliss harıkasın balım maşallah sana,
lahanam seninde gramlık altınların hayırlı olsun canım..
gözde nedn iptal ayıor yaa

Kızlar bende birikm namına bişey yok haftaya taşıyacaüız evi ondan sonra başlarım inşallah,
size bi bakayım dedim öpüyorummmmm

sevgi pıtırcıgımm hoşgedlin sen neredesin

facede bi süreliğine dondurdum ananem öldü(yaa......

saol çidom biriktiriyoz işte evdeyim ya bide ondan birikiyorr nasıl karlı buğün hava eşimdede evdeydi dışarıda çıkamdık paracıkalr bana

başınız sağolsun cnaım, mekanı cennt olsun inşallah...
ay evt felaket soğuk hava var,
canım pek giremiyorum birikimde yok olanda harcanır şu aralar:))

başınız sağolsun cnaım, mekanı cennt olsun inşallah...
ay evt felaket soğuk hava var,
canım pek giremiyorum birikimde yok olanda harcanır şu aralar:))

amin saol canım(geride kalnalra saglık dolsun

özlücem işte onu giremiyosun evet yaa özlüyorum senide arad gelde iki laf edlim kızzz:98:

başınız sağolsun canım.
Allah sabır versin.

başın sağolsun arkadaşım.slm kızlar son günlerde ufak bırıkımler ypabılıyorum bende saymadım kumbaramı ama eşim 15de maaş alınca verecek biraz.onunla alcam altınımıda.malum bızde ev aldık onun borcunuda ödemeye basladık.en azından bırıktırdığim altınlarla yazın tatıl ve oğlumun sunnetını yaptırmak ıstıyorum kısmetse.herese bol bırıkımlı günler kızlarrr

ayyy ne güselll cnm birikiminle oğluşuna sünnet yapmak allah analı babalı büyütsün cnmmm inşallah her istediğin olur cnm bol bereketli günler dilerimmm

altın fiyatları bu aralar çok yüksek acaba beklesem düşermi tam altın alıcam 454 yazıyo netten baktım düşme ihtimali olurmu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…