Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selamm
kısçeler ben gldimm:80:
herkese maşallah tam hız devam ediyorsunuz,
melisim atmaya çalışıyorum tatlım, eskisi kadar atamam 10 20 ama bütün bozuklukları atıyorum kumbarama, sonrada 10 ar 10 ar sıkıca bantladım,
31 tl olmuş, biriksin bakalım tatil paramız çıkar inşallah..
Öpüyorum hepinizii

Son düzenleme:
selam kızlarrrr
vanilla cım yenı evın hayırlı uğurlu olsun.
bende bugun kuyumcuya gıttım kızlar bızde eşımle bılezık olarak bırıktırıyoz bı yandan da ben kasımda aldığım bılezığı 2 gun once sırf merakımdan acaba zarar ettıkmı dıe gıttım başka bı kuyumcuya sordum ne kadara alırsınız dıye tam 30 lıra kar etmışız bı ayda bı bılezıkten ıkı tane almıştık 60 lıra yanı karımız tabıkı çok sevındım 1 ay boyunca elımde dursa durcaktı o para ve hatta muhtemeln harcanacaktı ama boylesı çok daha ıyı ooldu bugun gıttım 2 tane daha aldım:)bıde çeyrek alcaktımda kalmamıştı çeyreğede 108 dedı bu arada param bırıktıde ben yazamadım bılgısayarım tamıre gıttıde bu ayın ılk çeyregını yaptım:))
hayırlı bırıkımler hepınıze kızlarr

saol canım,
seninde bileziklerin hayırlı olsun,
altından hiç zarar edilmez zaten, burdaki arkadaşlarada hep yazdım,altın çok çıktı deyip almamzlık yapmmak lazım altın hiç düşmüyor hep çıkıyor .. 1 ayda bile iyi kar etmişsin..Halada alıyorsun maşllah cnm, inşallah send hayırlı yatırımlarda kullanırsın altınlarını..

amin sağol canım bende ev almamızı çok ıstıyorum belkı o kadar bırıkmez ama yınede ıyı bışeyler olur evet kesınlıkle duşcek çıkcak dıye beklemeyın bencede ve ıyıkı bende beklmemışım emınımkı bekleseydım o paralarıda yerdık yılbaşından sonra duşcek dıolar ama kımse bılemıyo duşersede sorun deıl enı sonu çıkar bıde benım bebışım doğcak mayısta ona takılan altınlarıda bılezık yapmayı duşunuyom şımdıdenannem artık bana çok guluyo kuyumcuya gıdıp gelmeme akraba oldun artık dıyo

sen ne ara geldin çidomm ya zöledim yaaa
iy bakalım cnm arda gel aryor gözleim senii..iy birikim yapmısısn olsun can saglı gı olsun çidom ev almak için ugraşıyon çok atamsanda tatail paran çıksın yaza

seninde bilezigin hayırlı olsun zahroş

15 tl daha attım saymıyorum ama bu ayın ılk 10 gunu olarak yarım ceyrek parası bırıkmıstır muhtemelen
ınsa allah ay sonuna kadar ceyrek parasından fazlaı bırıkır

Hanımlar bir çeyrek ne kdr eder? maaşımdan biriktirip alcam ama altın düşüp yükselior devamlı ..bu aralarda yüksekte sanırım.. bana maliyeti ne olur? almalı mıyım yada?

hayırlı olsun bileziklerin canım..

devamı bol olsun inş..

kızlar şimdik bankadan ilk altın alışımı yapmış bulunuyorum.
ilk aldığımda 63,90 idi
bugün 67,00 den aldım.
toplam 11 gr altınım oldu yani.
hiç yoktan iyidir.
hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…