selam kızlarrrr
vanilla cım yenı evın hayırlı uğurlu olsun.
bende bugun kuyumcuya gıttım kızlar bızde eşımle bılezık olarak bırıktırıyoz bı yandan da ben kasımda aldığım bılezığı 2 gun once sırf merakımdan acaba zarar ettıkmı dıe gıttım başka bı kuyumcuya sordum ne kadara alırsınız dıye tam 30 lıra kar etmışız bı ayda bı bılezıkten ıkı tane almıştık 60 lıra yanı karımız tabıkı çok sevındım 1 ay boyunca elımde dursa durcaktı o para ve hatta muhtemeln harcanacaktı ama boylesı çok daha ıyı ooldu bugun gıttım 2 tane daha aldım:)bıde çeyrek alcaktımda kalmamıştı çeyreğede 108 dedı bu arada param bırıktıde ben yazamadım bılgısayarım tamıre gıttıde bu ayın ılk çeyregını yaptım:))
hayırlı bırıkımler hepınıze kızlarr
saol canım,
seninde bileziklerin hayırlı olsun,
altından hiç zarar edilmez zaten, burdaki arkadaşlarada hep yazdım,altın çok çıktı deyip almamzlık yapmmak lazım altın hiç düşmüyor hep çıkıyor .. 1 ayda bile iyi kar etmişsin..Halada alıyorsun maşllah cnm, inşallah send hayırlı yatırımlarda kullanırsın altınlarını..
selamm
kısçeler ben gldimm:80:
herkese maşallah tam hız devam ediyorsunuz,
melisim atmaya çalışıyorum tatlım, eskisi kadar atamam 10 20 ama bütün bozuklukları atıyorum kumbarama, sonrada 10 ar 10 ar sıkıca bantladım,
31 tl olmuş, biriksin bakalım tatil paramız çıkar inşallah..
Öpüyorum hepinizii
selam kızlarrrr
bende bugun kuyumcuya gıttım kızlar bızde eşımle bılezık olarak bırıktırıyoz bı yandan da ben kasımda aldığım bılezığı 2 gun once sırf merakımdan acaba zarar ettıkmı dıe gıttım başka bı kuyumcuya sordum ne kadara alırsınız dıye tam 30 lıra kar etmışız bı ayda bı bılezıkten ıkı tane almıştık 60 lıra yanı karımız tabıkı çok sevındım 1 ay boyunca elımde dursa durcaktı o para ve hatta muhtemeln harcanacaktı ama boylesı çok daha ıyı ooldu bugun gıttım 2 tane daha aldım:)bıde çeyrek alcaktımda kalmamıştı çeyreğede 108 dedı bu arada param bırıktıde ben yazamadım bılgısayarım tamıre gıttıde bu ayın ılk çeyregını yaptım:))
günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydın iyiyim cnm sen nasılsın yok sayma kız berebeti kaçmasınn :97:günaydııın
nasılsınız?
bugün 5 lira atayım kumbaraya kaç liram oldu ki saysam mı :44:
günaydın iyiyim cnm sen nasılsın yok sayma kız berebeti kaçmasınn :97:
bence sayma cnm ne bilim ben sayınca uğuru kaçar gibi gelioooiyiyim ben de nolsun
hadi saymayalım bakalım söz dinleyelim
selam kızlarrrr
kızlar şimdik bankadan ilk altın alışımı yapmış bulunuyorum.
ilk aldığımda 63,90 idi
bugün 67,00 den aldım.
toplam 11 gr altınım oldu yani.
hiç yoktan iyidir.
hayırlısı:)[/QUOTE
1 gr ımı 67 tl cnm . Bu arada hayırlısı olsun. Ben daha alamadım :26:
seninde bilezigin hayırlı olsun zahroş
hayırlı olsun bileziklerin canım..
devamı bol olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?