- 19 Nisan 2008
- 3.507
- 878
Evet kızlar.
Ben 3 yıllık evliyim ve halen borç ödüyorum baya azalttık ama hala var
Kenara da para atamıyoruz borç olduğu için.
Şimdi şöyle birşey yapmak istiyorum. Eşimden gizli her ay 1 çeyrek altın alarak altın biriktirmek.
Ben çalışıyorum aslında aysonunda maaşımla alabilirim. Ama öyle değil. Çünkü eşimle hesabımız ortak yani o benim her harcamamı bilir ben de onunkini.
O yüzden;
Neden olmasın damlaya damlaya göl olur.. CADIARZU
Katılmak isteyenler gelsinler beraber biriktirelim. Her ayın sonunda 1 çeyreğimizi alalım...
Ben 3 yıllık evliyim ve halen borç ödüyorum baya azalttık ama hala var
Kenara da para atamıyoruz borç olduğu için.
Şimdi şöyle birşey yapmak istiyorum. Eşimden gizli her ay 1 çeyrek altın alarak altın biriktirmek.
Ben çalışıyorum aslında aysonunda maaşımla alabilirim. Ama öyle değil. Çünkü eşimle hesabımız ortak yani o benim her harcamamı bilir ben de onunkini.
O yüzden;
- Önce bir kumbara ediniyoruz.
- Evimizin en ücra köşesine saklıyoruz. :jeyyar:
- Az çok bozuklukları topluyoruz. Ekmekten artan marketten artan cebimizde kalan ya da ortalıkta bulduğumuz...:jeyyar:
- Ay sonuna kadar 1 çeyrek alacak parayı kenara koymuş oluyoruz.
- Sonra da hemen gidip çeyreğimizi alıp başka bir ücra köşeye saklıyoruz :jeyyar:
- Çeyrekten kalan birikmiş paramız olursa ki olacağını sanmıyorum bir sonraki aya devrediyor.
- Çeyrek alacak parayı ay sonuna kadar biriktiremediysek sevdiğimiz istediğimiz bir şeyden vazgeçip onun parasını üzerine ekleyerek çeyreğimizi alıyoruz.
Veeee çeyrek zengini oluyoruzzz...zemuszemus
Neden olmasın damlaya damlaya göl olur.. CADIARZU
Katılmak isteyenler gelsinler beraber biriktirelim. Her ayın sonunda 1 çeyreğimizi alalım...