• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haydi HAMİŞLLLEEEERRRRR

Ne zaman hissetmeye başladın bebeğini canım a

ben üçüncü hafta da hamile olduğumu hissettim ama bebeği kımıldamadan hissedemem gibi sadece karında olan hafif sancılar yırtılıyormuş gibi olan acıyı hissettim

arkadaş 48 nedir yahu ye gitsin ne var ne yok:1::1::1::1::1:

hahay:D güldürdün beni.. haklısın ben de olsam ne var ne yok süpürürdüm. ben bekarken 60 ın üstünü hiç görmedim. evleneceğim ay 56 ya düştüm stresten. bi evlendim on kilo aldım. şimdi 65 kiloyum. 6 haftaya doğru gidiyrz bakalım daha kilo almadım. sen kaç kilosun? kaç kilo aldın canım?

17 haftalık gebeyim 1,5 kilo aldım bebeğim gayet iyi ;)

maşşallah maşşallahh tüü tüü ;) herkese söyleme =) inşallah ben de fazla almam..

hahay:D güldürdün beni.. haklısın ben de olsam ne var ne yok süpürürdüm. ben bekarken 60 ın üstünü hiç görmedim. evleneceğim ay 56 ya düştüm stresten. bi evlendim on kilo aldım. şimdi 65 kiloyum. 6 haftaya doğru gidiyrz bakalım daha kilo almadım. sen kaç kilosun? kaç kilo aldın
valla ben 7 ay önce evlendim 52 kiloydum şimdi 63 oldum:2::2::2::2::2: bende 6 haftalık görünüyoruz daha :) yani hamilelikten dolayı hiç kilo almadım

hahay:D güldürdün beni.. haklısın ben de olsam ne var ne yok süpürürdüm. ben bekarken 60 ın üstünü hiç görmedim. evleneceğim ay 56 ya düştüm stresten. bi evlendim on kilo aldım. şimdi 65 kiloyum. 6 haftaya doğru gidiyrz bakalım daha kilo almadım. sen kaç kilosun? kaç kilo aldın canım?

maşşallah maşşallahh tüü tüü ;) herkese söyleme =) inşallah ben de fazla almam..

valla ben 7 ay önce evlendim 52 kiloydum şimdi 63 oldum bende 6 haftalık görünüyoruz daha :) yani hamilelikten dolayı hiç kilo almadım

İnşallah canım ya ama bundan sonra ne olurum bilmem ;) darısı seninde başına seninki ne kadarım oldu

İnşallah canım ya ama bundan sonra ne olurum bilmem ;) darısı seninde başına seninki ne kadarım oldu

bundan sonra senin alacağın kiloların çoğu doğumdan sonra gidecek merak etme. ben daha 5+3 üm tatlımm

34. haftamdayım 9 kilo aldım
bakalım son ayda kaç kilo alıcam:26::26:

yuruyus yapan varmi?? fazla Kilo almamak icin yada merdiven inip ciksak zararli mi??

yürüyüş kilo almamak adına işe yarıyor.
eğer gebeliğinde sıkıntı yoksa bu söylediklerini yapabilirsin.
ben 34. haftamdayım 3 - 4 kat lık yerlere bazen merdivenle çıkıyorum :15::15::15::15::15::15:

evet öyle oluyor hep merak merak :) ikili test (11-14) testin tarihini sakın kaçırma canım. Birde emin ol büyüyor benimki 1 hafta da 3 cm büyümüş ooyy dün önce uyuyordu hiç hareket etmedi korktum dr uyuyor dedi ultrason aletini göbeğimde gezdirmeye başlayınca uyandı başladı kollar bacaklar. İnşallah 14. haftada sende göreceksin daha net görünüyor ultrasonda

hissettiğin bağırsak hareketleri olmasın canım doktorum 20. haftadan önce ilk gebeliklerde bebeğin hareketini hissedemezsin hissettiklerin bağırsak hareketleridir demişti.
nitekim 22. 23. haftadan sonra bebeğimin hareketlerini hissettim ve gerçekten de o 14. 15. haftalardaki hareketlerle pek ilgisi yokmuş.
bebişler büyüdükçe hareketleri öyle güzel hissediliyor ki...:16::16::16::16::16::16:

ben de hamilelikte öğrendim 5+4 diyosun ya o 6 haftalık oluyomuş
6+0 hamilelik günü de 7. haftaya giriyormuş :52::52::52:

aman ne bileyim şekerim kafam karıştı yaa b hcg ye göre şu an 6 haftalık ama bnm hesabıma göre 5+4 yarın. ne bileyim.. doğrusunu yarın doktordan öğrenirim =)))

Back