• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haydi HAMİŞLLLEEEERRRRR

haklısın canm insanoğluyuz yaşadıklarmzdan korkularımızz olur . Fakat rabbm istemedikçe birşey olabilirmi hiç . Oyuzden içini rahat tut . Sağlıklı bi bebek asla düşmez .

Ins yaa hamile oldugumu ogrenmeden bi gün once bahar temizliğine kalkistim o yorgunlukla bisee olmadi artik olmaz diyorum ama bi yandan da Kötü dusuncelerimi atamiyorum

10 haftalik hamileyim kismet olursa 3. Cocugum olacak :D 3 kilo aldim ama 4 aylik hamile gibi karnim var dun hidip hamile giyimi almak zorunda kaldik esimle 2 haftadir uzerime kiyafetlerim olmadigi icin psikolojim bozulmus kendimi eve kapatmistim. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.

10 haftalik hamileyim kismet olursa 3. Cocugum olacak :D 3 kilo aldim ama 4 aylik hamile gibi karnim var dun hidip hamile giyimi almak zorunda kaldik esimle 2 haftadir uzerime kiyafetlerim olmadigi icin psikolojim bozulmus kendimi eve kapatmistim. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.[/QUOTE

Ayy ne mutlu sana bende hamile kiyafetleri alacaim gunu sabirsizlikla bekliyorum

Evet canim benim de ilk gebeligim :52:
Offf o hareketler ilerleyen aylarda kaburgana dogru olunca nefes kesiyor resmen ama cok mutluluk veriyor yaa:16:
Hissedersin bir iki haftaya insaallah canim birazcik sabir. Nutella minikleri cok hareketlendiriyor bu arada :46::46::52::52::52::52:
Ben ne zaman nutella yesem fildir fildir:emir_bebek::emir_bebek::49:

ayy insaallah ya biran önce hissetmek istiyorum:emir_bebek::emir_bebek: kaburgam falan agrisin hic önemli degil ,Nutella yerim yerimde bu kilolar ne olcak hic bilmiyomm

ayy insaallah ya biran önce hissetmek istiyorum:emir_bebek::emir_bebek: kaburgam falan agrisin hic önemli degil ,Nutella yerim yerimde bu kilolar ne olcak hic bilmiyomm

Emzirdikce gidiyormus kilolar :52:
iki yasina kadar full emzircez canim baska yolu yok:1:
Kiz mi erkek mi seninki?

Ins yaa hamile oldugumu ogrenmeden bi gün once bahar temizliğine kalkistim o yorgunlukla bisee olmadi artik olmaz diyorum ama bi yandan da Kötü dusuncelerimi atamiyorum

Ben doktorum zayiflamadan hamile kalamazsij demisti o yuzden spora gidiyordum Amman Allahim kosu mu dersin agirlik calisma mi dersin hatta titreşim aletinin uzerine oturuyordum 15 20 dakika ama cok sukur bir sikinti olmadi hamile oldugumi ogrendim ve biraktim dikkat etmeye basladim. Sen de bilmeden yapmissin dikkat et icini ferah tut canim ...:16:

canım senin şu an tam 6+0 haftalık. yani 6 haftayı bitirmişsiniz. ama b hcg yi ne zaman yaptırdın? baya olmuştur heralde dimi??? aramızda 2 gün var bu arada :))) sen 28 şubat-ben 2 mart
dr.a gittin mi?

bayadır cevap veremedim kusura bakma canım. dr inşallah bu hafta gidicem. test yaptıralı tam 8 gün oldu işte 60 çıkmıştı. 60 1,5 haftalık falan olmuyormu benim kafam ondan karıştı. ama son adet tarihime göre 7. haftadayım :44::44::44::44::44:

mrb arkadaslar bn 5 bucuk aylik hamileyim asiri derece kusmalarim oluyo 4 bucuk kilo verdm bebegm sag tarafimda sadece minicik karnim cikti birazda goguslerim buyudu

merhabalar 7. haftadayım sabahları uyandığımda yatakta gerilirken sag kasığıma felaket bi sancı giriyor.bu şekilde gerilmem sakıncalı mı acaba?

mrb arkadaslar bn 5 bucuk aylik hamileyim asiri derece kusmalarim oluyo 4 bucuk kilo verdm bebegm sag tarafimda sadece minicik karnim cikti birazda goguslerim buyudu tatli ve eksi yiyom cinsiyetini hala ogrenemedm gostermio. bna yardmci olurmusunuz

merhaba 14 haftalık hamileyim hiç kilo almadım uyku sorunum çok sürekli uyumak istiyorum benim gibi olanlar varmı onun dışında hiç bir sıkıntım yok benim bebiş beni fazla uyutup geleceğe yatırım yapıyor sanırım sen şimdi uyu ben sana sorarım der gibi :)

Merhaba kizlar, bende 15. hafta hamileyim, 3 kilo aldim. Ilk aylar icin cok degil diye dusunuyorum. Ya da kendimi mi kandiriyorum :17: Amaaa bugunden itibaren spora basladim, pilatese gidiyorum ve bugun cooook iyi geldi. Inss sonuna kadar devam ederim, kolay dogum sagliyomus diyolar :21:

mrb arkadaslar bn 5 bucuk aylik hamileyim asiri derece kusmalarim oluyo 4 bucuk kilo verdm bebegm sag tarafimda sadece minicik karnim cikti birazda goguslerim buyudu

tuzlu kraker ye canim benim bulanyimi bastiriyordu o. Yagli yemekler beni hala kotu eder o zamanlar ekmegin arasina peynir marul koyup yedigimde midem daha rahat oluyordu en azindan bos da kalmiyor az da kalsiyum aliyorduu... ama merak etme bebegin senin depondan aliyor üzülme eltimin de 6 ay bulantilari olmus ama sonra gecmis geçince kendini ete baliga sute yumurtaya vur. Insaallah biran once geçer

Merhaba kizlar, bende 15. hafta hamileyim, 3 kilo aldim. Ilk aylar icin cok degil diye dusunuyorum. Ya da kendimi mi kandiriyorum :17: Amaaa bugunden itibaren spora basladim, pilatese gidiyorum ve bugun cooook iyi geldi. Inss sonuna kadar devam ederim, kolay dogum sagliyomus diyolar :21:

Ben de cok istemistim hamile platesine gitmeyi ama yasadigim sehirde sadece hocayla özel ders yapabilme imkanim vardi. O da cok pahaliya geliyordu bir de evime yakin degildi spor salonu gidemedim. Ama super sen baslamissin elbette deli gibi etkisi olur olmaz mi...

17 haftalikken Doktor kiz dedi eger degismesse , burada hep okudum cok degisen varmis kafam karisti bende daha bisey almadim kiyafet falan

Kac haftada bir gidiyosun kontrole bilmiyorum da bir iki kontrole kesinlesir ins. Zaten ondan sonra bir almaya baslarsan kendini durduramazsin :1:
isim dusunmeye basla dicem ama cok degisiyor kararlar :49:

Ben de cok istemistim hamile platesine gitmeyi ama yasadigim sehirde sadece hocayla özel ders yapabilme imkanim vardi. O da cok pahaliya geliyordu bir de evime yakin degildi spor salonu gidemedim. Ama super sen baslamissin elbette deli gibi etkisi olur olmaz mi...

Evet kendimi cok iyi hisediyorum, spor ve yuruyus yaparken. Senin gitmeye firsatin yoksa, evde de yapabilirsin. Internette bi suru egzersizler var, haftada 3 gun zaman ayirip yapabilirsin. Hamile egzersizleri yaz googlede bi suru sey cikiyor :16: Bu arada bugun erkek bekledigimizi ogrendik :)

Evet kendimi cok iyi hisediyorum, spor ve yuruyus yaparken. Senin gitmeye firsatin yoksa, evde de yapabilirsin. Internette bi suru egzersizler var, haftada 3 gun zaman ayirip yapabilirsin. Hamile egzersizleri yaz googlede bi suru sey cikiyor :16: Bu arada bugun erkek bekledigimizi ogrendik :)

Oooo harika Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin insaallah :52:
Plates zor yapamam tek basima ama egzersiz yapiyordum bir sure oncesine kadar simdi de yuruyus yapiyorum artik ilerledi hamileligim biraz korkuyorum ters bir hareket yapmaktan:26:

Slm kizlar bende 24.haftadayim 4 buçuk kilo aldim şimdilik iyi gidiyorum bklim bundan sonra ne olacak

Back