- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 338
- 38
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.101
Ben dicektim bozuntuya vermiyim dedim![]()
Yanlisimi herkesten önce ben yazarım bikere

T Tatlianne20 bir sorun mu var. Fransizmi kalayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dicektim bozuntuya vermiyim dedim![]()
Pardon da sana niye ağır sözler ediyor ? Bebeği tek başına mi yapıyormuşsun?Kuzum ben takmiyom o beni cok uzuyor zamaninda ettigi okadar agir sözleri hep kendimi suçlardım. Icine atiyor ben kiziyom şükret sabret diye diye demiyor bana sonrada patliyor birden.
rabbim affetsin bazrn istemsizce laflar çıkıyor allahim gunah yazmasin o veriro alirPardon da sana niye ağır sözler ediyor ? Bebeği tek başına mi yapıyormuşsun?
Suna bak şuna banamiiii buuu
Cicegim birkac duam var onları okuyayım gelecam
Sana ciğerimin köşesiSuna bak şuna banamiiii buuu
Allah kabul etsin banada yer ver bebegimmmm.Cicegim birkac duam var onları okuyayım gelecam![]()
Allah razu olsun gii kuplik benden gizli sohbet ediyor bode buralarda kac mesaj sayısı oldukii.Sana ciğerimin köşesi![]()
Annito bir sürü bebek geçmişin var demek ki sen hamileliğe yatkın bir kadınsın. Bundan sonrada olur hiç kederlenme.rabbim affetsin bazrn istemsizce laflar çıkıyor allahim gunah yazmasin o veriro alir
Aynen şükür kuzum 3 düşük bir kaybim var bende neden bulamadi yada net arastirmadilar onlara baltircam esimide sonra rahatlikla nasip olursa inşallah.Annito bir sürü bebek geçmişin var demek ki sen hamileliğe yatkın bir kadınsın. Bundan sonrada olur hiç kederlenme.
Allah razu olsun gii kuplik benden gizli sohbet ediyor bode buralarda kac mesaj sayısı oldukii.![]()
Rabbim ne muradın varsa senide onunla taclandırsın bebegimmAllah kabul etsin banada yer ver bebegimmmm.
Inşallah gülüm unutursam haber ett.Yaparız bişeyler![]()
Aminnn allah razı olsun kuzum.Rabbim ne muradın varsa senide onunla taclandırsın bebegimm♥![]()
Topikte kendi kendine konuşuyor yaaa![]()