- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 338
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.101
Ben dicektim bozuntuya vermiyim dedim
Yanlisimi herkesten önce ben yazarım bikere
T Tatlianne20 bir sorun mu var. Fransizmi kalayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dicektim bozuntuya vermiyim dedim
Pardon da sana niye ağır sözler ediyor ? Bebeği tek başına mi yapıyormuşsun?Kuzum ben takmiyom o beni cok uzuyor zamaninda ettigi okadar agir sözleri hep kendimi suçlardım. Icine atiyor ben kiziyom şükret sabret diye diye demiyor bana sonrada patliyor birden.
rabbim affetsin bazrn istemsizce laflar çıkıyor allahim gunah yazmasin o veriro alirPardon da sana niye ağır sözler ediyor ? Bebeği tek başına mi yapıyormuşsun?
Suna bak şuna banamiiii buuu
Cicegim birkac duam var onları okuyayım gelecam
Sana ciğerimin köşesiSuna bak şuna banamiiii buuu
Allah kabul etsin banada yer ver bebegimmmm.Cicegim birkac duam var onları okuyayım gelecam
Allah razu olsun gii kuplik benden gizli sohbet ediyor bode buralarda kac mesaj sayısı oldukii.Sana ciğerimin köşesi
Annito bir sürü bebek geçmişin var demek ki sen hamileliğe yatkın bir kadınsın. Bundan sonrada olur hiç kederlenme.rabbim affetsin bazrn istemsizce laflar çıkıyor allahim gunah yazmasin o veriro alir
Aynen şükür kuzum 3 düşük bir kaybim var bende neden bulamadi yada net arastirmadilar onlara baltircam esimide sonra rahatlikla nasip olursa inşallah.Annito bir sürü bebek geçmişin var demek ki sen hamileliğe yatkın bir kadınsın. Bundan sonrada olur hiç kederlenme.
debriyajgazfren 476Allah razu olsun gii kuplik benden gizli sohbet ediyor bode buralarda kac mesaj sayısı oldukii.
500 az kaldi kutlama edek bare
Yaparız bişeyler500 az kaldi kutlama edek bare
Rabbim ne muradın varsa senide onunla taclandırsın bebegimmAllah kabul etsin banada yer ver bebegimmmm.
Inşallah gülüm unutursam haber ett.Yaparız bişeyler
Aminnn allah razı olsun kuzum.Rabbim ne muradın varsa senide onunla taclandırsın bebegimm♥
Tamam tatlummInşallah gülüm unutursam haber ett.
Sendende balamAminnn allah razı olsun kuzum.
Topikte kendi kendine konuşuyor yaaa