- 25 Şubat 2017
- 5.299
- 24.412
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.821
Kendi adıma utanilacak hicbirsey yaptığımı hatırlamıyorum tatlimToplum icinde utancak bisi yaptin mi?
Al benden de okadar burada oyalanarak agrimi düsünmemeyr calisiyorumBakiyorum kizlar. Basim catliyor.
Anladım ufak pıt gibi olabirdiKendi adıma utanilacak hicbirsey yaptığımı hatırlamıyorum tatlim
DoğrulukDoğruluk mu cesaretlik miBellaCiao
Anladım ufak pıt gibi olabirdi
Anladım ufak pıt gibi olabirdi
Valla hep strestenAl benden de okadar burada oyalanarak agrimi düsünmemeyr calisiyorum
Benim oldu öle gülerim halen aklıma geldikceHshhh filimsiniz siz yaaaa
Hayat kisa stresli olmaya degmiyor.Valla hep stresten
Hiç hak etmediği halde bir kimseye kötü davrandin mi niçin?Doğruluk
Aynı kuzm strest bitmiyor ama düşünüp hasta etme kendini bize oluyor başka kimseye degilValla hep stresten
Benim oldu öle gülerim halen aklıma geldikce
Dusunmemek elde degil. Ama hersey güzel olacak insllah digil miAynı kuzm strest bitmiyor ama düşünüp hasta etme kendini bize oluyor başka kimseye degil
Anlatırım bi ara kalabalıktı baya:))))Kim vardi yaninda
Gecenlerde esimin yaninda kacirdim sordu bana pit mi oldu diye dedim yooo ben öyle sey yapmiyorum
Yok kimseye hak etmediği için kötü davranmadımHiç hak etmediği halde bir kimseye kötü davrandin mi niçin?
Sormaya gerek kalmadan söyledin canımBenim oldu öle gülerim halen aklıma geldikce
Elbette üzüntümüz gibi sevincimizde olacak sabır çek ve dua kafanı başka şeye ver şükredelim yoksa bole kafayi yiycez vallahDusunmemek elde degil. Ama hersey güzel olacak insllah digil miRagve_anyela ❤
Ben o konuda esimin yannda pek cekinmiyorum alisti adamKim vardi yaninda
Gecenlerde esimin yaninda kacirdim sordu bana pit mi oldu diye dedim yooo ben öyle sey yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?