- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.721
Kesinlikle söyle. Böyle devam etmez ki. Vitamin alamiyorsun icineHerşey olabilir artık pazartesi dicem fayda etmedi ilaclar yiyemiom tiskiniyom insallh iyi gider
Cocuga zararli olurmu olmazmi bende bilmiyorum. Sen doktoruna bi danisBende arastiriom cocuga zarar olurmu diye inşallah erken biter sürmez okadar
Yedik eşimleEvet genelde öyle yapiyorum yatip uyuyunca geciyor cogu zaman
Yedin mi kekini
Afiyet olsunnnYedik eşimle
Daha uyumadı ama ben geldim
Giybeett yapalım
Aynen söyleyim hiç bisi yiyemiyom inan aynada yüzüme bakiyom yeni yeni toparlaniyordum 57 kilo almistim hamile öğrendiğimde ondan sonra 48 falan düştüm yuzum çökmüşCocuga zararli olurmu olmazmi bende bilmiyorum. Sen doktoruna bi danis
Yedik eşimle
Giybeett yapalım
Açın eccuk bakalım bisilerYedik eşimle
Giybeett yapalım
Aynen söyleyim hiç bisi yiyemiyom inan aynada yüzüme bakiyom yeni yeni toparlaniyordum 57 kilo almistim hamile öğrendiğimde ondan sonra 48 falan düştüm yuzum çökmüş
Erkeklere mac de yaninda giybet etsen bile duymazlarBenmkide bjk maci izliyor yattim rahatla giybet yapmak icin
Burdayim.canmEsseteacher gel giybet var
Iyi geceler merhabaİyi geceler kızlar ❤
Aynen de sesinden oturamadim kactim
Erkeklere mac de yaninda giybet etsen bile duymazlar
Vallahi geçen sene 42 kilodum toparladim 53 e sonra test alirken eczanede tartildim 57 çıktım iştah iyiydi şimdi 1 ayda bole olduDogru mu okudum?? 48 kiloyami düstün?? Allah korusun daha fazla düsmee
Iyi geceler hosgeldinnİyi geceler kızlar ❤
Hosgeldin prensesİyi geceler kızlar ❤
Merhaba canım nasılsın?Iyi geceler merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?