- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Benim yeni yeni basliyor sağlıklı tutunsularda ne edeyim cekerim onları hamilelik bole galibaBenim 8. Hafta başladı seninde anca olur.Safra oluyor sabahları işte bulantı oluyor ileriki haftalarda
Ben 11.12. Haftalarda çok kötüydüm.Napıcagımı bilemedim.Şükür yemeğim önüme geliyor burda evde degilim çünkü.Yemek yapmak sıkıntı olacak haberin olsunBenim yeni yeni basliyor sağlıklı tutunsularda ne edeyim cekerim onları hamilelik bole galiba
Mutfakda tiskiniyom normal benim huyum biraz kokulara ondan mi diye avutuyomBen 11.12. Haftalarda çok kötüydüm.Napıcagımı bilemedim.Şükür yemeğim önüme geliyor burda evde degilim çünkü.Yemek yapmak sıkıntı olacak haberin olsun
Ondan tabi bana eşim çok kötü koktu ilk Zaman'lar.Baya bozuldu eşim küstü bana.Oh daha neler nelerrrrr :))))Mutfakda tiskiniyom normal benim huyum biraz kokulara ondan mi diye avutuyom
Ondan tabi bana eşim çok kötü koktu ilk Zaman'lar.Baya bozuldu eşim küstü bana.Oh daha neler nelerrrrr :))))
Alınsınlar çok da tın :)))))))) Benim ki 3 aydır yok çocuğu yaptı gittibizimkide alinr abow
Alınsınlar çok da tın :)))))))) Benim ki 3 aydır yok çocuğu yaptı gitti
Hiçbirşey anlamadım ki seyirden geldi hamile olduğumu öğrendik geri gitti 3 aydır yokGorevi tamamladi gitti diyorsun
Ahahha öle vallahi ben kimse gelmesin annem yogun kv artik istemiom gelir ama sonra da basima kalkiyor biside bilmiyom allah yardım eder ne gösterir bakamAlınsınlar çok da tın :)))))))) Benim ki 3 aydır yok çocuğu yaptı gitti
Gelmesinler aman.Sen kendine dikkat et yine de.Şu dönemin önemli senin de eşin yardım etsin Azcık sana.Ahahha öle vallahi ben kimse gelmesin annem yogun kv artik istemiom gelir ama sonra da basima kalkiyor biside bilmiyom allah yardım eder ne gösterir bakam
Aynen yat dio oda bugün ole ekşi dolma cekti yazmistim hazır almış şaşırdım çığ köfte severim durum almış bisilee artık yatarken diyo inşallah gittiğimizde bisi olmaz yine korkuo oda hep bisi cikioGelmesinler aman.Sen kendine dikkat et yine de.Şu dönemin önemli senin de eşin yardım etsin Azcık sana.
Hiçbirşey anlamadım ki seyirden geldi hamile olduğumu öğrendik geri gitti 3 aydır yokBu ne dingil hayat.
Uyudunuz muuq
Sen niye yatamadim gülümBen uyumadim daha
Sen niye yatamadim gülüm
Aynen bende sabahlardimBen hep boyleyim is yok okul yok bekarim neden yatayim ki?
Aynen bende sabahlardim
Angel ne oldu ise kekden sonra soka girdiBugun digerleri yoktu.