- 29 Ocak 2018
- 1.189
- 5.554
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
Ben benimkisini ornekledim sana canimAynen etrafimda senin dedigin gibi olanlar fena cikti gelinlerine cektirdiler
Şu saat ölse şükür derum o derece çektirdi bana hala da devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben benimkisini ornekledim sana canimAynen etrafimda senin dedigin gibi olanlar fena cikti gelinlerine cektirdiler
O tür karisim beni aglatiyor uğraşıyor allaha bıraktım boşver içim coşuyor yaptıklarıSenin ki de mi onlardan?
Ben benimkisini ornekledim sana canim
Şu saat ölse şükür derum o derece çektirdi bana hala da devam
Evlenmeden derdim nasil bu kadar sicak olabiliyor bi insan diye..
Valla ben bildiğin öz kizindan daha iyi davrabdim değer verdim sevdim ama hala kadin diyorki yok olmaz bosanacaksiniz ben akrabamin kızını alacağım. ..Allah yardimciniz olsun insan gibi gecinmek varken niye yaparlar anlamiyorum
Evlenmeden derdim nasil bu kadar sicak olabiliyor bi insan diye..
Seytana ders verir benimkisi
Kız inan ne kiskanclik fesatlik hiç bisi yok bazen anne kiz oluoz bu baktin buluyor bisi ev birdi ayirdik halen uzakta ama bere gitsek evde herseye hayatimin eşim daha wapsab profili koyamaz kıskançlıktan düşün neler var daha bende wapsab su bu artik önemsememiyom seytan işleri diom eskiden takardan evim ayrı olmazsa delirmistim kafayi siyiriyordum pek takmiom takinti guzelce konussan kinci seni deli eder bana ben kimseye demiyom ama gören kaynanamai iyi ama etrafa bana sabır versin derler konusmalrindanAllah yardimciniz olsun insan gibi gecinmek varken niye yaparlar anlamiyorum
Bizimki bellidi biraz huyu ama komsuyduk iste gönül ferman dinlemiyor oanEvlenmeden derdim nasil bu kadar sicak olabiliyor bi insan diye..
Seytana ders verir benimkisi
AynenAslinda bu en kotusu sert olsa ilk tanistiginda en azindan kendini hazirlarsin gorundugu gibi olandan korkmiyacaksin.
Bizimki ilk balayinda basladiBizimki bellidi biraz huyu ama komsuyduk iste gönül ferman dinlemiyor oan
Bizimki bellidi biraz huyu ama komsuyduk iste gönül ferman dinlemiyor oan
Bizimki ilk balayinda basladi
Saat başı aradı napiyosunuz diye..
Acmayiz oteli arar..
Dengesiz kiskanclarBizimki ilk balayinda basladi
Saat başı aradı napiyosunuz diye..
Acmayiz oteli arar..
Kaynanmlar bizler 15 senedir kapi komsu idiler birbirimizi biliyoz eşim benim çocukluğu biliyor abi derdimEsiniz mi komsunuzdu?
Ayip ama tovbe tovbe ya
Dengesiz kiskanclar
Allah yardımcımız olsun baciiiEşim neler diyo ama dinleyen kim
Kadının umrunda değil
Sadece amaci bana hayati zindan etmek
Ve bunu yaparken kendisi ne hale girerse girsin
Neymiş efendim oglu nasil sevdigiyle evlenirmis,annesinin bulduguyla evlenecekmis
Bosanalm istiyorum sirf bu yüzden bıktım yani..Bilmiyorum benim oglum olsa iyi bir kiz olduktan sonra banane gul gibi gecinip gitsin anneyle esin yeri farkli bu kafayi anlamiyorum