- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Aman biraz defa sur evde oturup yemek is stresr bide kötü kaynanamda piskolojini bozma şimdi sonra bozarsin dur eccukOkulu bitirdim kpssye girdim olmadi kisa sureli calistim ozelde simdi issizim ve yalnizim
Besmelesiz girdim herhalde kk ya bugün ben:))
Artık nasıl bilmem :))) bitane çıkar öle normal karsi laBesmelesiz girdim herhalde kk ya bugün ben:))
Aman biraz defa sur evde oturup yemek is stresr bide kötü kaynanamda piskolojini bozma şimdi sonra bozarsin dur eccuk
Gercekmi kız gerçekler bunlarSaol ya moralimi duzelttin
Bende geyikte takiliyom genel arkadaşlarım çoğu gitti tadi kalmadi yeni arkadaş buluyom kendim açtım bendeYok ben geyik topikleri içn üyelik aldim:)
Bdv arada giriyorum yeniyim zaten:)
Neden gittiler ben biliyor muyum ki gidenleroBende geyikte takiliyom genel arkadaşlarım çoğu gitti tadi kalmadi yeni arkadaş buluyom kendim açtım bende
Gercekmi kız gerçekler bunlar
Araştır cokkkk önemli evlenince aileci ön planda oluyor sevgi mevgi kenara kaliyor aile mucadelesiBen kayinvalide faktorunden korkuyorum hatta tanistigim kisilerin once annesine bakmak istedigimi fark ettim
Bilmiyom çoğu hep kapatti ayrıldılar akaba. Meg. Kapria.nergismor mis lavina. bcrtegul.cok var aklima gelmiyorNeden gittiler ben biliyor muyum ki gidenlero
Bi kaynanaBen kayinvalide faktorunden korkuyorum hatta tanistigim kisilerin once annesine bakmak istedigimi fark ettim
Araştır cokkkk önemli evlenince aileci ön planda oluyor sevgi mevgi kenara kaliyor aile mucadelesi
TanımıyorumBilmiyom çoğu hep kapatti ayrıldılar akaba. Meg. Kapria.nergismor mis lavina. bcrtegul.cok var aklima gelmiyor
Aynen saygi başta yitirme olay başta patlasa gider hep ooBen de oyle dusunuyorum ve sevgi ve mantik bir arada olmali tek basina olmuyor diye dusunuyorum
Hesaplarini kapatilar çoğu eski 2008 2006 kullanici gelirler inşallah bilmiyomTanımıyorum
Ama gelirler belki geri
Temelli mi gittiler
Bi kaynana
Evlenirken ogluna destek olmuyorsa
Geline düğün olaba kadar canim cicim diyorsa bi korkcan ondan:)
Net insan olmalı kaynana
İnşallahHesaplarini kapatilar çoğu eski 2008 2006 kullanici gelirler inşallah bilmiyom
Ah ah allhima havale ediommAynen etrafimda senin dedigin gibi olanlar fena cikti gelinlerine cektirdiler
Senin ki de mi onlardan?Ah ah allhima havale ediomm