- 30 Ocak 2017
- 13.227
- 196.755
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #57.801
Napayım çiçeğim evdeyim miraclayim hep. Yemek temizlik sonra yine yemek temizlikNapiyon nasılsın nasıl geçiyor gerçi denk geldikçe okuyorum mesajlarını sık sık gelmeyince yazmıyordum.
Ben biliyorsun çalışıyordum geçensene busene evdeyim bi 1ay çocuk baktım eşi işten cıktı cocuklarin babası daha işe girmedi 3aydir bende evdeyim bazen komşular arkadaşlar derken evde hep korona zaten heryerde aynı hayat.Napayım çiçeğim evdeyim miraclayim hep. Yemek temizlik sonra yine yemek temizlikkorona .. Sıkılıyorum çok. Sende ne var ne yok?
Iyi seyirler canım bi ben bakmadım ya pek tele aram yok uzak kaldık tele bakiyoz çok duyuyom o diziyide.
Hiç sorma ya tv tel arası mekik cekiyozEvde olunca yapacak bişey yokk
Öyle tatlısim.. siteye neden girmedin pek? Ben mi görmedim acaba. Bende çünkü arada bir şeyler karalayip cikiyorum çok dolaşmiyorumBen biliyorsun çalışıyordum geçensene busene evdeyim bi 1ay çocuk baktım eşi işten cıktı cocuklarin babası daha işe girmedi 3aydir bende evdeyim bazen komşular arkadaşlar derken evde hep korona zaten heryerde aynı hayat.
Bilmiyom girip arada bakiyom bazen yazıp cikiyom yazmaktan biraz çok usandim biraz herşey boş geldi bana diyebilirim herseyimi burda paylaşırken birden burdanda uzaklaştım.Öyle tatlısim.. siteye neden girmedin pek? Ben mi görmedim acaba. Bende çünkü arada bir şeyler karalayip cikiyorum çok dolaşmiyorum
O bir ara bana da olmuştu bayağı aylarca gelmemistim. Sonra bir geldim bütün jenerasyon değişmişBilmiyom girip arada bakiyom bazen yazıp cikiyom yazmaktan biraz çok usandim biraz herşey boş geldi bana diyebilirim herseyimi burda paylaşırken birden burdanda uzaklaştım.
@Blue_Perii
@-Adel-
@kahvesevmemben
@MaviKuplik
@Reyyan__
@balbocuuu
@PrensesAnnesi_
@minik kalp0753
@Kara_gozlum
@Cay6
@Limonsuzzcay
@Hannaz
@Minik Meleklerim
@hicmakam
Asiye_
@Ayas19
@Cennet Annesi
@Cennetul Mualla
@brn88
Chocolita
@CiNNET NUR
@Culhagibi
Cuel
@Dil-i bitab
@Ehlimuhabbet
@Eren61
@ertugrulunhalimesi
@EternaaLLove
@Feminas
@H M
@hayaksii
@HayatSevinceGuzel
@IsikOlsun
@ISSIZZ
@Adaduru
@Kmsl Hnd
@Kova hatunu
@melankolimm
@Nurov
@nyks_42
@Pembeemzik
@Pembis Hayaller
@poyrazinmelegi
@Rakika
@Temmuz07
@Yasnaz
Eki Görüntüle 2808033 Eki Görüntüle 2808034
Selammm kizlarrree
Ruh haline bağlı evetKız zaten görüyorum ben mizah amaç eskisi gibi aktivite yok günler evde çoğunluk tabiki memnunuyuz hem ever hem hayır
Aynen doğru bak bende yeni inşalarda tanıyım hayat devam ediyor değiştirilmez bu düzen didim ve güldüm bakem nevar neyok diye.O bir ara bana da olmuştu bayağı aylarca gelmemistim. Sonra bir geldim bütün jenerasyon değişmişeski arkadaslardan tek tük kalmış
Benim mesajımı cevaplaAy alıntı yapıyorum neden olmuyo cevapla mı yapmalıyımpek bilmiyorum .
Birkaçgün önce ruhum kötüydü misilaRuh haline bağlı evet
Hg canim evlerdeyiz canım şükür bazen yorucu mücadeleci geçiyor hayat sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli.Kuzumm napıyorsun nasılsın
Oyyy canum bacum benum@Blue_Perii
@-Adel-
@kahvesevmemben
@MaviKuplik
@Reyyan__
@balbocuuu
@PrensesAnnesi_
@minik kalp0753
@Kara_gozlum
@Cay6
@Limonsuzzcay
@Hannaz
@Minik Meleklerim
@hicmakam
Asiye_
@Ayas19
@Cennet Annesi
@Cennetul Mualla
@brn88
Chocolita
@CiNNET NUR
@Culhagibi
Cuel
@Dil-i bitab
@Ehlimuhabbet
@Eren61
@ertugrulunhalimesi
@EternaaLLove
@Feminas
@H M
@hayaksii
@HayatSevinceGuzel
@IsikOlsun
@ISSIZZ
@Adaduru
@Kmsl Hnd
@Kova hatunu
@melankolimm
@Nurov
@nyks_42
@Pembeemzik
@Pembis Hayaller
@poyrazinmelegi
@Rakika
@Temmuz07
@Yasnaz
Eki Görüntüle 2808033 Eki Görüntüle 2808034
Selammm kizlarrree
Benim mesajımı cevapla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?