Haydi gelin çıkın çıkın gelin

MasaAllah büyümüş zaman cok cabuk akip ediyor karşında büyüyor ne güzel bir nimet evlat 😍😘
Öyle valla büyüdü sebekliklere başladı sıpa 🤩😀
Hemde ne güzel nimet Rabbime şükürler olsun nasip etti inşallah darısı herkese ❤️🤲👶🏻

Maşallah canm. Sallamaya karsiydim ben ama annemgil yapınca bebede alıştı kaldık böyle ayaklarımdan daha yürümiyorum ağrıyor 🤪🙄😃
İlk kızımı hiç sallamadım bende karşıydım ama uyumayan çocuğa mecbur kalıyoruz

Küçük kızım aslında yanında uzanınca uyuyor ama 1.5 saate ancek🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

İlk kızımı hiç sallamadım bende karşıydım ama uyumayan çocuğa mecbur kalıyoruz

Küçük kızım aslında yanında uzanınca uyuyor ama 1.5 saate ancek🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ooo maşallah baya uzun sürüyomus 🙄
Benim bebe sakindi ilk zamanlar uyurdu ama işte büyükler ıg dedi salladılar çığ dedi salladılar olan bna oldu

Biriktir kuzum sonra büyüdüğünde gösterirsin benim ablam yapmıştı şimdi kocaman oldu 12 yaşında ara ara bakıyoruz zaman akıp gitmiş 😍
Hamileyken de notlar yaptım ultrason resimlerini sakladım ondanda bı albüm yapcam fırsat olmadı 🙃
Bizde öyle oluruz inşallah.

Ooo maşallah baya uzun sürüyomus 🙄
Benim bebe sakindi ilk zamanlar uyurdu ama işte büyükler ıg dedi salladılar çığ dedi salladılar olan bna oldu
O uyuyana kadar bende uyuyorum zaten😥😥😥

Aslında sağlıklı değil keşke normal düzenine geri dönsen ne kadarlık oldu paşa❤️❤️

O uyuyana kadar bende uyuyorum zaten😥😥😥

Aslında sağlıklı değil keşke normal düzenine geri dönsen ne kadarlık oldu paşa❤❤
Uyursun tabi bide bu bebeler de enerji bitmiyor biz bitiyoz da 😒
İnşallah dönersin bizde devam etmeyiz umarım 🤲🙄🙃 4 aylık olcaz yakında inşallah ayın 6sinda

X