- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.641
Nasılsın canımAleykum selam adelcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canımAleykum selam adelcim
Bebe uyuyoAh adelim ah vaktin var mı senin
Şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasılNasılsın canım
Bende hamdolsun iyim bebiste iyi teyzesi büyüyor zaman nasıl geçti anlamadımŞükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl
MasaAllah büyümüş zaman cok cabuk akip ediyor karşında büyüyor ne güzel bir nimet evlatBende hamdolsun iyim bebiste iyi teyzesi büyüyor zaman nasıl geçti anlamadım
Benimki yorgundu hemen uyudu da şimdi gıdıklaniyo senin bebe ne kadarlıkSelamssssss
Bende sallıyorum inşallah uyuyacak
Öyle valla büyüdü sebekliklere başladı sıpaMasaAllah büyümüş zaman cok cabuk akip ediyor karşında büyüyor ne güzel bir nimet evlat ♥
Eylül de 2 yaşında olacak canımBenimki yorgundu hemen uyudu da şimdi gıdıklaniyo senin bebe ne kadarlık
Maşallah canm. Sallamaya karsiydim ben ama annemgil yapınca bebede alıştı kaldık böyle ayaklarımdan daha yürümiyorum ağrıyorEylül de 2 yaşında olacak canım
InsaAllah darısı herkese olsun anılar birikiyordur fotoğraf albümü yaptın mı ay ayÖyle valla büyüdü sebekliklere başladı sıpa
Hemde ne güzel nimet Rabbime şükürler olsun nasip etti inşallah darısı herkese ❤
İlk kızımı hiç sallamadım bende karşıydım ama uyumayan çocuğa mecbur kalıyoruzMaşallah canm. Sallamaya karsiydim ben ama annemgil yapınca bebede alıştı kaldık böyle ayaklarımdan daha yürümiyorum ağrıyor
Anılar birikiyo aynn evet ay ay resmi çekiyorum pek beceremesemdeInsaAllah darısı herkese olsun anılar birikiyordur fotoğraf albümü yaptın mı ay ay ♥
Ooo maşallah baya uzun sürüyomusİlk kızımı hiç sallamadım bende karşıydım ama uyumayan çocuğa mecbur kalıyoruz
Küçük kızım aslında yanında uzanınca uyuyor ama 1.5 saate ancek
Biriktir kuzum sonra büyüdüğünde gösterirsin benim ablam yapmıştı şimdi kocaman oldu 12 yaşında ara ara bakıyoruz zaman akıp gitmişAnılar birikiyo aynn evet ay ay resmi çekiyorum pek beceremesemde
Hamileyken de notlar yaptım ultrason resimlerini sakladım ondanda bı albüm yapcam fırsat olmadıBiriktir kuzum sonra büyüdüğünde gösterirsin benim ablam yapmıştı şimdi kocaman oldu 12 yaşında ara ara bakıyoruz zaman akıp gitmiş
Yap yap bende çok istiyorum nasip olur insaAllahHamileyken de notlar yaptım ultrason resimlerini sakladım ondanda bı albüm yapcam fırsat olmadı
Bizde öyle oluruz inşallah.
O uyuyana kadar bende uyuyorum zatenOoo maşallah baya uzun sürüyomus
Benim bebe sakindi ilk zamanlar uyurdu ama işte büyükler ıg dedi salladılar çığ dedi salladılar olan bna oldu
İnşallah canım benim inşallah nasip eder rabbim bu güzel duyguları bizimle paylaşırsın sendeYap yap bende çok istiyorum nasip olur insaAllah
Uyursun tabi bide bu bebeler de enerji bitmiyor biz bitiyoz daO uyuyana kadar bende uyuyorum zaten
Aslında sağlıklı değil keşke normal düzenine geri dönsen ne kadarlık oldu paşa❤❤