-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.501
Bende özledimHg kizlar buralarda olcak inşallah daha aktif olmaya çalışacağım sohbetinizi çok özledim. Ben is falan fazla goze batmak istemedin tel almiyom pek evdede esimle ayni geliyoz maglum kkyi bilmiyor girmem olmuyordu. Erken yatıyordum bide.
Günaydın canım isteyim aynen sohbet etmeye neler ediyonuz napiyoniz nasil gidiyor hayatla savasiniz.T Tatlianne20 canim nasilsin beni etiketlemissin ama gozumden kacmis kusura bakma
Kaçırdım ben ni ettin kizzzzNe olsun yemek
Hayırlı cumalar :)
Her gün ne yemek yapsam derdi yok mu insanı sinir ediyorKaçırdım ben ni ettin kizzzz
Hayırlı cumalar cnaim
Calissa bile ayni sorun bitmiyor.Her gün ne yemek yapsam derdi yok mu insanı sinir ediyorDün mercimek çorbası ve et yemeği vardı
Napalim sağlık olsun tekCalissa bile ayni sorun bitmiyor.
Kuzumu emziriyorum tv izliyorum bebegim sen napiyosun. ❤minik kalp0753
-Adel-
balbocuuu
C Cennet Annesi
H M
Asiye_
Rakika
Reyyan__
U Ufukta_bebek
T Tatlianne20
Blue_Peri
Tulparr
Buralar cok bos kalms toplaşin kizlar napiyonuz❤
Oy oy masallah size bnde kizimi uyutmaya calisiyorum ama uyumuyoKuzumu emziriyorum tv izliyorum bebegim sen napiyosun. ❤
Naparsin cicegumm
Benimkide dun gece saat 2 ye kadar beni bekledi ben yatmadan yatmiyor dha 3 aylik olucak ancak ne anliyorlar bilmemOy oy masallah size bnde kizimi uyutmaya calisiyorum ama uyumuyouyutmuycam arttik gece uyumaz civciv ❤
Yaa minicik minicik ye onu ye bnim yerime kokla op olurmuBenimkide dun gece saat 2 ye kadar beni bekledi ben yatmadan yatmiyor dha 3 aylik olucak ancak ne anliyorlar bilmem
Yok balim benim dorduzler vardi dusik oldu. Bi ilk kucagima aldim sukurler olsun operim tabiYaa minicik minicik ye onu ye bnim yerime kokla op olurmu❤❤ senin iki cocugun vardi demi balim
Basin sag olsun kuzum cok üzüldüm rabbim anali babalı büyütsün insallah masallaf minnosuma kizmi içime kiz doğduYok balim benim dorduzler vardi dusik oldu. Bi ilk kucagima aldim sukurler olsun operim tabi❤
Kiz kuzum rabbim gönlümüze gore verdi melisaa ayin 7sinde 3 aylik olucak tam insllah❤Basin sag olsun kuzum cok üzüldüm rabbim anali babalı büyütsün insallah masallaf minnosuma kizmi içime kiz doğduadi ne ❤
Ele olmuşminik kalp0753
-Adel-
balbocuuu
C Cennet Annesi
H M
Asiye_
Rakika
Reyyan__
U Ufukta_bebek
T Tatlianne20
Blue_Peri
Tulparr