- 10 Eylül 2017
- 1.565
- 2.669
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.481
Sıkıcı tabikide akşama kadar ye yat içSıkıcı yemek yaparak tatlı yaparak valla kafayı sıyırmış gibi mutfaktan çıkmıyorum bu kadar yemenin tabi bide sporu oluyo sen neler yapıyorsun
canim arkadasimmm muckss yimekde ni varrr.Bizde özledik balim
çalışıyorum canim olucam ins canimmmm sen napiyon.Evet kuzum daha aktif ol müsait oldukça tabiDevam ediyor musun ise ? Çok dikkat et kendine
canimin içi.
pandammmmmmmmmOyyy nede guzwl yapmis naparsin gülümmcoook ozlediiimm
iyi etmissin canim ya ama dikkat et sende.Özlemez olurmu yum balım evimde degilim gorumcemlerin yanına geldim bi koy havası alam dedim
Sorma ya valla hepimizin içinden birer master chef çıktıSıkıcı tabikide akşama kadar ye yat iç
Gelsin kilolar :)
Her gün kek börek geciyo nolcak bilmiyorum karantina bittiğinde herkes tombik tombik gezer artık
Şuan da bazlama yaptım birde manti canım çekti onuda yapıyorum hem hareket yapıp hemde mideye indirgiyorumSorma ya valla hepimizin içinden birer master chef çıktıakşamdan sabaha kadar ye sabahtan akşama kadar YouTube da egzersiz yap
Sende de mi hamur işi varŞuan da bazlama yaptım birde manti canım çekti onuda yapıyorum hem hareket yapıp hemde mideye indirgiyorum
Evde yapıcak bisey bulamıyorum ki canım benim adam yemeğini dışarda yiyip geliyor cok nadir beraber yiyoruz geç geldiği icin onun dışında tek başına takiliyorum :))))Sende de mi hamur işi varbende soğan ciglisi yaptim akşama kosucam valla ama cidden alıyorum ya
Ne olsun yemekcanim arkadasimmm muckss yimekde ni varrr.
çalışıyorum canim olucam ins canimmmm sen napiyon.
canimin içi.
pandammmmmmmmm
iyi etmissin canim ya ama dikkat et sende.
Oh ye iç kuzum zaten biz karantinadaymisiz da haberimiz yokmuşEvde yapıcak bisey bulamıyorum ki canım benim adam yemeğini dışarda yiyip geliyor cok nadir beraber yiyoruz geç geldiği icin onun dışında tek başına takiliyorum :))))
Al valla çok iyi oluyoYakında bende koşu bandı alicam böyle giderse :))))
Benimki dezenfektan yapıyor kuzum saatleri belli değil geç geliyorOh ye iç kuzum zaten biz karantinadaymisiz da haberimiz yokmuşsu karantinay bı biz adamları sokamadik desene
Al valla çok iyi oluyoeskiden çamaşır asiyodum şimdi kilo alınca anladım kıymetini garibimin anca tepiniyorum üstünde
Ya önceden hafta sonlarimiz vardıBenimki dezenfektan yapıyor kuzum saatleri belli değil geç geliyor
Evde sıkıldım iyice
Aynen öyle yapıyorum valla yapcak başka bişey yok ki İzmir ölü şehir oldu resmen
Ozmn ye iç spor yap
Dikkat et canım ordada varmış bu illet dikkatli olmak lazım 2 hafta önce ordaydım bir yere gitmedim gidicem gibi de değilAynen öyle yapıyorum valla yapcak başka bişey yok ki İzmir ölü şehir oldu resmen
Etmezmiyim pazara giderken resmen bı beyaz önlük giymedigim kaliyo ayriyetten bende kronik hastayım cidden tırsıyorumDikkat et canım ordada varmış bu illet dikkatli olmak lazım 2 hafta önce ordaydım bir yere gitmedim gidicem gibi de değil
YaEtmezmiyim pazara giderken resmen bı beyaz önlük giymedigim kaliyo ayriyetten bende kronik hastayım cidden tırsıyorum
Bronsitim güzelim biri yanımda nezle olsun bana geçtiği zaman direk bronşite dönüyorYane kronik rahatsızlığın var iyice paranoyak olcaz bu gidişle
Çok dikkat et bizim toplumumuz temizliği öğreniyor böylelikle hep bi diken üstünde oluyorsundurBronsitim güzelim biri yanımda nezle olsun bana geçtiği zaman direk bronşite dönüyor
Saol canim benimcanim arkadasimmm muckss yimekde ni varrr.
çalışıyorum canim olucam ins canimmmm sen napiyon.
canimin içi.
pandammmmmmmmm
iyi etmissin canim ya ama dikkat et sende.