- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.221
Alayım zayifimya alamiyomki kiiiz vallaHerkesde acikmıs gece gecee yimeyin kilo alcenizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alayım zayifimya alamiyomki kiiiz vallaHerkesde acikmıs gece gecee yimeyin kilo alcenizz
Kac kilosunAlayım zayifimya alamiyomki kiiiz valla ☺
48Kac kilosun
Kuzum o kadar yaptığı ln pastayı pogacayi kim yiyor
İyi geceler , mekanın sahibi yok biz varız fedaileriHayırlı geceler T Tatlianne20 nasılsın kuzummmm
Yaaa bndee 48 olmak istiyommm 47de olabilirr banane bende bende istiyommmmm
Ben velakin tık yokKuzum o kadar yaptığı ln pastayı pogacayi kim yiyor
Sag ve sol kollari olaraktann bizlerrİyi geceler , mekanın sahibi yok biz varız fedaileri
Nekaaa güzelllBen velakin tık yok
Göbisi ver gobisiiiiYaaa bndee 48 olmak istiyommm 47de olabilirr banane bende bende istiyommmmm
Yok yav 5 kilocuk alasim var valla olmuyo ama benim ailede zayıf genler zayıf bizimNekaaa güzelll
O gitsin yeter istee ama gitmiyoo netcezzGöbisi ver gobisiiii
Kiz kilo alip netcennYok yav 5 kilocuk alasim var valla olmuyo ama benim ailede zayıf genler zayıf bizim
Haraket vs yap spor yap karın sıkılaştırıcı falan araştır ,senin kız emiyodu dimi zayiflayacak yerde gobismi oluyo neO gitsin yeter istee ama gitmiyoo netcezz
Yok ay 5 kilo fazla değil istediğim cidden bak zayifta çok iyi değil bazenKiz kilo alip netcenn
Emiyo hemde ne emmekkk.Haraket vs yap spor yap karın sıkılaştırıcı falan araştır ,senin kız emiyodu dimi zayiflayacak yerde gobismi oluyo ne☺
Ben 47 yken gayet iydimm boy olmadigi icin bnde senin kacti boyYok ay 5 kilo fazla değil istediğim cidden bak zayifta çok iyi değil bazen
Emiyo hemde ne emmekkk.
Aksama kdar kiz mafediyo beni 5dk oturmaya vakit bulsam sukredyom ondada kalkıp spor mpor yapasım gelmiyo
Aslında peşinde dolanıyosun gobis kalmaması lazımdı çok bı gariplik vayyyyyBen 47 yken gayet iydimm boy olmadigi icin bnde senin kacti boy
Yaaa bndee 48 olmak istiyommm 47de olabilirr banane bende bende istiyommmmm