- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.201
Bizde vaaaq sankim hayalibnde o yetenekler yok bacımm
ben 14 aydır evliyim kzuum... yeni ama acele etmemin sebebi o değil... 2,5 ay önce eşimin spermlerinde sorun olduğunu öğrendik.. zor uzun ve yorucu bir tedavi sürecindeyiz o biraz yıpratıyor insanıAminnnn kuzum amin islerin rast gitsin inşallah. Kuzum kacyildir yok.
Günaydın bebeğimZerdem2016 @MaviKuplik @Blue_Perii minik kalp0753 -Adel- @Reyyan__ D Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @Kara_gozlum @HemGevezeHemDeli E Eslem91 @Feminas @hizuran @Kmsl Hnd Limonsuzzcay Diktorya Secret @bulca hicmet16 @hicmakam @Pink_Butterfly92 @Nana2222 @gulse14 @C i n n e t Nur @Nnuurrr @temmaydın @Cennet Annesi @Pembeemzik günaydın hatunlar.
Demek düzenli yiyincede kötü. Fazlasi çocuğu etkiliyor demek.Amin canım evet kız rabbim herkese versin inşallah doktor diyetle düzelir dedi bakalım diyetteyim şuan süt ürünleri falan yemiyorum zamanla düzene girecek ınsallah kuzum
Kız ben limonsuzum nasıl limon kokayımGünaydın limon kokulum napiyon
Etkiliyor canım ağır geliyor demek emzirdigm sürece yasak işte tek iyi olsunlarda tedavilerle oldu zor kavuştuk yani o yüzden şükür bugünümuzeDemek düzenli yiyincede kötü. Fazlasi çocuğu etkiliyor demek.
Günaydın bal tatlışımZerdem2016 @MaviKuplik @Blue_Perii minik kalp0753 -Adel- @Reyyan__ D Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @Kara_gozlum @HemGevezeHemDeli E Eslem91 @Feminas @hizuran @Kmsl Hnd Limonsuzzcay Diktorya Secret @bulca hicmet16 @hicmakam @Pink_Butterfly92 @Nana2222 @gulse14 @C i n n e t Nur @Nnuurrr @temmaydın @Cennet Annesi @Pembeemzik günaydın hatunlar.
üzülme kuzum şifasını verir. Rabbim bir nusumet veriyor. Üzülme kuzum ne dermanlar var rabbim şifa veriyor.ben 14 aydır evliyim kzuum... yeni ama acele etmemin sebebi o değil... 2,5 ay önce eşimin spermlerinde sorun olduğunu öğrendik.. zor uzun ve yorucu bir tedavi sürecindeyiz o biraz yıpratıyor insanı
Günaydın kuzum napiyonnn.Günaydın bebeğim
GünaydınlarZerdem2016 @MaviKuplik @Blue_Perii minik kalp0753 -Adel- @Reyyan__ D Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @Kara_gozlum @HemGevezeHemDeli E Eslem91 @Feminas @hizuran @Kmsl Hnd Limonsuzzcay Diktorya Secret @bulca hicmet16 @hicmakam @Pink_Butterfly92 @Nana2222 @gulse14 @C i n n e t Nur @Nnuurrr @temmaydın @Cennet Annesi @Pembeemzik günaydın hatunlar.
Kahvaltı yapıyorum tatlış sen napıyosunüzülme kuzum şifasını verir. Rabbim bir nusumet veriyor. Üzülme kuzum ne dermanlar var rabbim şifa veriyor.
Günaydın kuzum napiyonnn.
Kız ben limonsuzum nasıl limon kokayım
İyim canım kahvaltı hazırlamaya gidiyorum sen napıyosun ☺
aynen şükür rabbimize deger onlara herşey. Sizde aşarsınız diyeti inşalalh. Bende 5yil olcak şükür anne yarisi sayilirim cennet kuşlarım var melakelerim.Etkiliyor canım ağır geliyor demek emzirdigm sürece yasak işte tek iyi olsunlarda tedavilerle oldu zor kavuştuk yani o yüzden şükür bugünümuze
Günaydın kuzum ne ediyinn.Günaydın bal tatlışım
kahvalti ettikcamlar acildi miss hava cekiyorum.evde dolaniyom yatiyomkk keyfi sen.Günaydın fıstıklar nasılsınız bakayım
günaydinnn adiskommmm.Günaydınlar
Afiye olsun bebegim ay hadi insallan kavusursun tutar kuzum. Dualar seninle olsun bitanemmm.Kahvaltı yapıyorum tatlış sen napıyosun
Tatlış yarın transferim var dua et bana
Saol kuzum Allah razı olsunlimonlu ol napimmmmm ahaha afiyet olsun ozaman bende yidim sabah topladım kk keyfi ediyom eccuk uzandimda.
aynen şükür rabbimize deger onlara herşey. Sizde aşarsınız diyeti inşalalh. Bende 5yil olcak şükür anne yarisi sayilirim cennet kuşlarım var melakelerim.
Günaydın kuzum ne ediyinn.
kahvalti ettikcamlar acildi miss hava cekiyorum.evde dolaniyom yatiyomkk keyfi sen.
günaydinnn adiskommmm.
Afiye olsun bebegim ay hadi insallan kavusursun tutar kuzum. Dualar seninle olsun bitanemmm.
Oh ne güzel Allah iyilik versin canım bende çok iyiyim hafta içi işe başlayacağım için evi dip köşe temizliğe başlayacağım birazdankahvalti ettikcamlar acildi miss hava cekiyorum.evde dolaniyom yatiyomkk keyfi sen.
eh işte.. inşallah hayırlı haberler aldıkça daha iyi oluruz kuzum
Bizde vaaaq sankim hayali
Kız ben limonsuzum nasıl limon kokayım
İyim canım kahvaltı hazırlamaya gidiyorum sen napıyosun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?