- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.300
- 128
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.141
Dimeee isin zorrr sana kolay gele bebegimKuzum yarin kvler geliyor pazartesi gelirom artik yarın kabul edemiyom seni
Ayyy canimm naptinnn yine temizlik miii ahhh annisim yaaa biraz dur gii masallah bu k.k talan ediyon evi talan ediyonnn masallah sanaKuzum başım okadar ağrı girdi zehirlencektim camasisudan.
Dimeee isin zorrr sana kolay gele bebegim
Kuzum işim bitti son lavabo tuvalet kaldi hem duş alim hem temizleyim dedim yogun yaptım döktüm heral isin içinden ancak çıktım kurtuldum şükür napim az km az iş yoksam ekmek yok buralardaAyyy canimm naptinnn yine temizlik miii ahhh annisim yaaa biraz dur gii masallah bu k.k talan ediyon evi talan ediyonnn masallah sana
Deli kizzzz allahim yaaaKuzum işim bitti son lavabo tuvalet kaldi hem duş alim hem temizleyim dedim yogun yaptım döktüm heral isin içinden ancak çıktım kurtuldum şükür napim az km az iş yoksam ekmek yok buralarda
Bigun basim belaya gircek haaa belalardan kurtulamiyomDeli kizzzz allahim yaaa
Askim bak birdaha ihmal etmiyorsun geyige geliyorsun pazartesi etiket edecem senj tamm kuzum.
Tamm bebegim gelmezsem eli sopali bekle beni gordugun yerde sıkıstırAskim bak birdaha ihmal etmiyorsun geyige geliyorsun pazartesi etiket edecem senj tamm kuzum.
Yaparım bilirsin haaaa.Tamm bebegim gelmezsem eli sopali bekle beni gordugun yerde sıkıstır
Heee valla belalarin k.cikinda dolanıyorsunn masallahBigun basim belaya gircek haaa belalardan kurtulamiyom
Yiyim sini görüşürz tatli bıdık dinlen hadi sendeYap ben dedim bi kerem
Korkmaya başladım ha bian ama halen devam aksiyonaHeee valla belalarin k.cikinda dolanıyorsunn masallah
uyuyommm annem optummmmmYiyim sini görüşürz tatli bıdık dinlen hadi sende
Heee valla durmakkkk yok sendeeeeKorkmaya başladım ha bian ama halen devam aksiyona
Haci hoca erkek topige dalis ne ararsan varHeee valla durmakkkk yok sendeeee
Tatlimm nasılsın
Napim kuzum tost yidim onlari topladim yikadim kuzum sen ne ettin bakem.Tatlimm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?