- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.661
Bende atıcam fasulye ben çok seviyorumben de sos melemen guzel oluyor ya. Bakalim haftayada fasulye atayim dolaba.
sağol kuzum merak ettim resmini at bana:)
Nasilimşuan.
Aldim geldim kuzum 1kilo biner 10kilo domates aksama yaparim dinleneyim.Bende atıcam fasulye ben çok seviyorum
Ohhhhhhh kolay gelsin afiyetle yiyin canımAldim geldim kuzum 1kilo biner 10kilo domates aksama yaparim dinleneyim.
Haha bu da güzelben de sos melemen guzel oluyor ya. Bakalim haftayada fasulye atayim dolaba.
sağol kuzum merak ettim resmini at bana:)
Nasilimşuan.
Cevizli lokum, yaprak sarması,patates salatası, ıslak kek çok bile oldu yiter ya yiteeeeeeerne yapacam hazırlık
Aynen kuzum herzaman konular konuşulur tartilir ölçülür biçilir.
Sağol bitanem .Ohhhhhhh kolay gelsin afiyetle yiyin canım
tesekur ederim kuzum napiyon.Haha bu da güzelsende guzelmissin maşallah
Acukturdunnnn daaaaaCevizli lokum, yaprak sarması,patates salatası, ıslak kek çok bile oldu yiter ya yiteeeeeeer
Sanada yaparım şekerim sen iste yeter kiSağol bitanem .
tesekur ederim kuzum napiyon.
Acukturdunnnn daaaaa
Pazar keyfi yaptım bittiSağol bitanem .
tesekur ederim kuzum napiyon.
Acukturdunnnn daaaaa
Melemenle meşgulümPazar keyfi yaptım bittikuzum sen ne yapiyosun
Ooo eline sağlık baya kışlık hazirliyorsun kolay gelsinMelemenle meşgulümEki Görüntüle 2305631
Ooo eline sağlık baya kışlık hazirliyorsun kolay gelsin
Maşallah tatlım afiyetle tüketinEki Görüntüle 2305640 bitti bile şükür kuzum. Aynen kışlık haftayada fasulye alirim.
Yoruldum emma oturdum sonunda koltugucuma.Maşallah tatlım afiyetle tüketin
Ee bende buralardayım.selam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı sohbetin dibine dibine vuralım hadi gelin cikin cikin gelin herkes davetlidir♥
Ben domatesleri de melemenljk yapip buzluga koydum kavanoza hrm yerim yok hem risk almadim iyi oldu .. uzuldm emeklern paran bosa gitmismerhaba kızlar bende saçlarımı boyadım
çarşamba günü bursa yolunda olacağım perşembe mülakat dua edin kuzular...
ben de fasülye düşünüyorm patlıcan da közledim kırmızı biber de közlemiştim ama hepsi hava almış kötü oldu dökmek zorunda kaldım bir dahakine onları direk bozluğa koyacağım
aynen canım hem para gitti hem emeklerim dünya kadar fırın yaktımBen domatesleri de melemenljk yapip buzluga koydum kavanoza hrm yerim yok hem risk almadim iyi oldu .. uzuldm emeklern paran bosa gitmis
Dualarimiz seninle gülüm güle güle git gel.yarın bursaya doğru yola çıkıyorum arkadaşlar duanızı eksik etmeyin mülakat için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?