Karabuke bagli benimki ama hafta sonlari gezeriz bartinda esimin memleketi haftaya carsambadan ankarada benim ailemde esiminde ankarada kvler gelcek köye geccez inkumunada ugrariz denize gideriz hep kastamonuyada gitmisimdir 2 3 kere
biz gecen sene kamp icin gittik once inkuma daha sonrada çakraz a gectik çok güzeldi bu senede bayramdan sonra gideecegiz insallah kamp ı sevdik

biz gecen sene kamp icin gittik once inkuma daha sonrada çakraz a gectik çok güzeldi bu senede bayramdan sonra gideecegiz insallah kamp ı sevdik
yesillik hep tünel var temiz hava seviyorum bende her bayram ordayız bazen kafamiz eser gideriz eşimle koyu çok seviyor.
Burdayim canim kacgundur internet gitmisti oldu simdi biraz kafam bozuk canim yaaa
ne oldu kuzum ayni sorun mu:/
Anamla geziyoruz kuzum koca olmayınca özgürlüğümü ilan ettim üşenöeden etiket ediyorsun hep ♡
Ohh annene selam söyle bende annemle keyif ettim iyi oldu. Napim yoksam gelcegunuz yok

Aleyküm selam canım. İyi ettin kuzum sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…