- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.821
Caimmm@Feminas @Lilaseverr @Blue_Perii @adel8893 @Reyyan__ @HemGevezeHemDeli @minik kalp0753Kara_gozlum balbocuuu @EternaaLLove @minnakhatun01 D e f n e __Eva_ @Hannaz @Ayas19 @RosSsS @Caterpie @Minik meleklerim @ecesaygi @Cay6 @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @hufeza @BlueCape @SaryamV GamzeK17 @Aycoregi22 @kevsersoylu @Rojjin @HayatSevinceGuzeell @marshmallow E Eslem91 @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin @Brunello Cicinelli @Tulparr @ilginc Kiz @imzaben @Gama kralice @ChocolateCookie @Chocolita @Cennetul Mualla @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi
Etiket etmeyim dedim ama elim durmadi sagolsun geyiklenelim azcik napiyonuz ne ediyonuz bakem kizlar.
Sen nerelerdesin bakemmmCaimmm
biz gecen sene kamp icin gittik once inkuma daha sonrada çakraz a gectik çok güzeldi bu senede bayramdan sonra gideecegiz insallah kamp ı sevdikKarabuke bagli benimki ama hafta sonlari gezeriz bartinda esimin memleketi haftaya carsambadan ankarada benim ailemde esiminde ankarada kvler gelcek köye geccez inkumunada ugrariz denize gideriz hep kastamonuyada gitmisimdir 2 3 kere
Burdayim canim kacgundur internet gitmisti oldu simdi biraz kafam bozuk canim yaaaSen nerelerdesin bakemmm
Anamla geziyoruz kuzum koca olmayınca özgürlüğümü ilan ettim@Feminas @Lilaseverr @Blue_Perii @adel8893 @Reyyan__ @HemGevezeHemDeli @minik kalp0753Kara_gozlum balbocuuu @EternaaLLove @minnakhatun01 D e f n e __Eva_ @Hannaz @Ayas19 @RosSsS @Caterpie @Minik meleklerim @ecesaygi @Cay6 @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @hufeza @BlueCape @SaryamV GamzeK17 @Aycoregi22 @kevsersoylu @Rojjin @HayatSevinceGuzeell @marshmallow E Eslem91 @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin @Brunello Cicinelli @Tulparr @ilginc Kiz @imzaben @Gama kralice @ChocolateCookie @Chocolita @Cennetul Mualla @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi
Etiket etmeyim dedim ama elim durmadi sagolsun geyiklenelim azcik napiyonuz ne ediyonuz bakem kizlar.
yesillik hep tünel var temiz hava seviyorum bende her bayram ordayız bazen kafamiz eser gideriz eşimle koyu çok seviyor.biz gecen sene kamp icin gittik once inkuma daha sonrada çakraz a gectik çok güzeldi bu senede bayramdan sonra gideecegiz insallah kamp ı sevdik
ne oldu kuzum ayni sorun mu:/Burdayim canim kacgundur internet gitmisti oldu simdi biraz kafam bozuk canim yaaa
Ohh annene selam söyle bende annemle keyif ettim iyi oldu. Napim yoksam gelcegunuz yokAnamla geziyoruz kuzum koca olmayınca özgürlüğümü ilan ettimüşenöeden etiket ediyorsun hep ♡
Aleyküm selam canım. İyi ettin kuzum sen neler yapıyorsunyesillik hep tünel var temiz hava seviyorum bende her bayram ordayız bazen kafamiz eser gideriz eşimle koyu çok seviyor.
ne oldu kuzum ayni sorun mu:/
Ohh annene selam söyle bende annemle keyif ettim iyi oldu. Napim yoksam gelcegunuz yok
Esim arabaa ugrasiyor mahallede cay demledim verdim onlara kkda dolaniyom bendeAleyküm selam canım. İyi ettin kuzum sen neler yapıyorsun
evde is kuzu para kazanyomne isi kiz bu saate kadarrrr.
Insallah ya üzüldüm bırakır biran önce.
Haa o işlerden bemde heves ediyom yaa insallah su vayramdan sonra bende bulurum bi iş.evde is kuzu para kazanyom
Genel olarak bitanemyesillik hep tünel var temiz hava seviyorum bende her bayram ordayız bazen kafamiz eser gideriz eşimle koyu çok seviyor.
ne oldu kuzum ayni sorun mu:/
Ohh annene selam söyle bende annemle keyif ettim iyi oldu. Napim yoksam gelcegunuz yok
Oh sefalar olsun :) bizde eve geldik yoruldum baya yaşlanıyorum herhal :)Esim arabaa ugrasiyor mahallede cay demledim verdim onlara kkda dolaniyom bende
Kac yastin giz aslinda bende cabuk yorulur oldum ya bisi yapasım gelmiyorOh sefalar olsun :) bizde eve geldik yoruldum baya yaşlanıyorum herhal :)
29 canım ama vitamin depom yerlerde takviye kullanıyorum sende bir baktır derim. Kız senin yaşına göre ben baya emekliyimKac yastin giz aslinda bende cabuk yorulur oldum ya bisi yapasım gelmiyor
Yok ya daha 20lerdesin bizde yolun yolcusuyuz gidecegimiz yer ayni29 canım ama vitamin depom yerlerde takviye kullanıyorum sende bir baktır derim. Kız senin yaşına göre ben baya emekliyim
Şaka kuzum Allah hayırlı ömürler versin hepimizeYok ya daha 20lerdesin bizde yolun yolcusuyuz gidecegimiz yer ayni
Aminnn canım aminn.Şaka kuzum Allah hayırlı ömürler versin hepimize
insallah blursun cnm yokmu oralarda hic yapabilecegin bir isHaa o işlerden bemde heves ediyom yaa insallah su vayramdan sonra bende bulurum bi iş.
Cnm esim izinliydi bugün gezdik aksama kadar anca baktım buraya sen neler yapıyorsun bakalım pek gözüküyorsun bu aralar@Feminas @Lilaseverr @Blue_Perii @adel8893 @Reyyan__ @HemGevezeHemDeli @minik kalp0753Kara_gozlum balbocuuu @EternaaLLove @minnakhatun01 D e f n e __Eva_ @Hannaz @Ayas19 @RosSsS @Caterpie @Minik meleklerim @ecesaygi @Cay6 @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @hufeza @BlueCape @SaryamV GamzeK17 @Aycoregi22 @kevsersoylu @Rojjin @HayatSevinceGuzeell @marshmallow E Eslem91 @Limonsuzzcay @kahvesevenkadin @Brunello Cicinelli @Tulparr @ilginc Kiz @imzaben @Gama kralice @ChocolateCookie @Chocolita @Cennetul Mualla @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi
Cok sukur canim elhamdülillah ☺İyim madamım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik iyisinizdir ikinizde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?