- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.541
Bi ben biliyorum kihe bak bakpembe şeyleri gözlerine sok cinsiyetii öğrendiniz nasıl parti yapcanız ya
Bi ben biliyorum kirüşvet falan bile teklif ettiler kabul etmedim kızım gibi ketum oldum
Kuzenim evleniyor kuzumKimle dugun kuzum hayırdır.
Vayyy T Tatlianne20 maşallah napıyon canısı pek fırsatım olmuyor buraya gelmeye sohbete ama arada girip sadece okuyabiliyorum oda emzirirken en azından nasılsın canım napıyonBlue_Peri @balbocuuu @Reyyan__ @Kara_gozlum @MaviKuplik minik kalp0753 U Ufukta_bebek @TheMiracleee @Dilos06 @Yasnaz @Anneyim @ChocolateCookie @Chocolita @Gama kralice @SeviyomHee @Culhagibi @hizuran @hicmakam @hicmet16 @Ayas19 @Minik meleklerim @SaryamV @HayatSevinceGuzeell @Pembeemzik @kahvesevenkadin @Psikolojik Deliii @Kmsl Hnd @son izci @Son Edebiyat bulca @Lilaseverr @bi prenses annesi @Limonsuzzcay @DenizinYosunKokusu @kevsersoylu @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @1s3m @38his @Oeksuez @Ada duru @AnneAslan @3jamiilaa @ailemm @AKovser @adel8893 @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Aslhnozel @aslimurat19 @Baloglusunannesiii @bcgirl @Bayan Papatya @beautifulsweet @benmarian @berkcag @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bitki Doktoru @Bixerhatin @Black bird @BlueCape @Brunello Cicinelli @Browni_intense @Busraa00 @Cay6 @celiiiik95 @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Dil-i bitab @ertugrulunhalimesi @Ceylinceylinbjk @chatlak_anne @Coco_Loco @D e f n e @Damlakara @db55 @Deniz_us Khaleesi @drdotty @Delikelebek22 @ecesaygi @Eclipsse @efisn @Efsun64 @EsaretinBedeli @Erva Yaren @Eses07 @Eren61 @Esseteacher @Evham Perisi @Finrod Felagund @gulse14 @Hannaz @Huma Gulsum @iklimim123 @HemGevezeHemDeli @Ilayburak2 @ilginc Kiz @imzaben @IsikOlsun @isimsiz1 @Kahvebahanehtc @kahvesevmemben @kaptinn @Kavimlergocu @kevsersoylu @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @Kutsal Tiramisu @Kutsal zebra Umutlu Anne Bekleyiste @Lavanta kokusu @lavantakokulusandik @Tulparr @KutsalI @Lice_sss @Lunapark Kedisi @Lucifer Morningstar @Madammor @Maviguverciin @mavilimonata @mayissinegi @Mavimilena @meek @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @minik_prince @nese-li_hilos @tuzsuz_ruh @ince bilek @nly92 @Nnuurrr @Nurov @nyks_42 @ParteMoralll @Pembis Hayaller @pinkhouse34 @Nevreste @poyrazinmelegi @R4bi4 @Rakika @RosSsS @safari_go @sacidem @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @sivastrabzon @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tombuldut @terelelli34 T Temmuz07 @Vinka @Uykucu melek @womennn @Zipzip- @Mune
Hayırlı olsun inşallah canım benim kızıma kardeş deseneBir cadı daha geliyor ekibe
Yazık banaAcık net ortada kızaaaaaaam kızı bile etiket ermemişsin :)))
Yürğ kız kim tutar seniYazık bana
Ahaaaaa haa aman aman dur ağzından yel alsın muneye çaktırmadan götürsünBan tutabilir bak
Ahaaaaa haa aman aman dur ağzından yel alsın muneye çaktırmadan götürsün
Aman kız valla benimde hiç siftahım olmadı çok dikkat ediyorum aman olmasında netim yok kaçgündür kocişten giriyom banlanırsam ölürüm giremezsem KK yaAçılış yapmak istemem
Kaçırdın öğrendiler artıkbabasıda mı bilmiyo yazık adama ayol
kaç para teklif ettiler ver numaralarınıben söyliyim havale atsınlar
Bende siftahsızımAman kız valla benimde hiç siftahım olmadı çok dikkat ediyorum aman olmasında netim yok kaçgündür kocişten giriyom banlanırsam ölürüm giremezsem KK ya
Aynen aynen ondanda uzak kalmaya yüreciğim dayanmaZBende siftahsızımBi burası var zaten giriyoruz
Şom ağzımızı actık hayırlısıAynen aynen ondanda uzak kalmaya yüreciğim dayanmaZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?