Hosbulduk ay kız ben napayım aynıyım yemek pişir hazırla ye iç bulaşıkları makinaya diz kursa git gel çay servisi çocugun çişiymiş diş fırçalamasıymış oldu sana saat 22:05

Kk beni bekler diyon dalıyon buralaraaaa
anı bekliyom gitsede girsem uyusada diye
Nere kaçırdın kız
genclerin arasina
Hosbulduk ay kız ben napayım aynıyım yemek pişir hazırla ye iç bulaşıkları makinaya diz kursa git gel çay servisi çocugun çişiymiş diş fırçalamasıymış oldu sana saat 22:05
Kadinlarin ayni telâşları desene ne kursu kuzum cocugun kac yaşında.

Ohh maşallah allah bağışlasın birtanem op teyzesinden gelsin oo iyiymiş ehliyet alcan yani bende heves e diyorum yaa inşallah ilerde.
Öperim teyzesiiibende kızçe için öğreniyorum kreşe başlıcak kızı getir götür işi bende tabi anne ev hanımı olunca ihale bana kaldı

Öperim teyzesiiibende kızçe için öğreniyorum kreşe başlıcak kızı getir götür işi bende tabi anne ev hanımı olunca ihale bana kaldı
Iyi olmuş kuzum öğren vallaha imkan varsa bende bayramdan sonra iskurlar is veriyor okullar falan 9 ay bende gircem bkraz köşeye koyayim. Kayit olcam esim izin vermisken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…