bizimki kafami bulup uzaklasiyom zorlar kolunun altina sokup öpecek azcik duruyom sonra donuyom tele bakiyom ter içinde kaliyom

Merak ettim naptii kizz
Elimi nereye soksam bulur GPS taktırmış sanki Seninki de pek azimli tutup illa öpcek o kafayı

bizimki kafami bulup uzaklasiyom zorlar kolunun altina sokup öpecek azcik duruyom sonra donuyom tele bakiyom ter içinde kaliyom

Merak ettim naptii kizz
Yine erkenden uyudu bende kk'da takiliyom eşim dönüp duruyo birden başını bana doru getirdi korktum gizli kullanıyom ya gördü sandım öptü uyudu tekrar

Sinek mi yedi seni de
evet ya deli gibi kaşınıyor
Kocan kaşisin seniii
adami kaldirirsam hem bunun için mi kaldirdin der hem gelemm buraya ahah uyumak zorunda kalırım
Kocişin neti hırkızlık ettim takılıyom balll sen napan bitimi temizlik
perdeler camlar lavabolar kaldi hali yüzü silcem
Kocalarımız iyi ki var ya o değilde
iyikiiiiiii

evet ya deli gibi kaşınıyor
adami kaldirirsam hem bunun için mi kaldirdin der hem gelemm buraya ahah uyumak zorunda kalırım
perdeler camlar lavabolar kaldi hali yüzü silcem
iyikiiiiiii
Anam benim evede Bi el at :)))

Dun gece sabaha kadar uyuyamayan biri olarak gozlerim kendini otomotiğe bağladii ..
Hepinizi öpuyorum kizlar.
Kizimada şifa dileyin olur mu teyzelerii
Iyigeceler canım rabbim şifasını versin inşallah çok geçmiş olsun

Elimi nereye soksam bulur GPS taktırmış sanki Seninki de pek azimli tutup illa öpcek o kafayı
bluetooth gibi desene çekiyorsun adami sorma yaa eli boynumda ter doktum yaa cekmem lazim o koluu el atin banaa kurtarinn
Yine erkenden uyudu bende kk'da takiliyom eşim dönüp duruyo birden başını bana doru getirdi korktum gizli kullanıyom ya gördü sandım öptü uyudu tekrar
ayy sende benim gibi oluyon desene kizz ahahah benimkide bilmiyor yaa ahahah

Dun gece sabaha kadar uyuyamayan biri olarak gozlerim kendini otomotiğe bağladii ..
İyi geceler balım Rabbim minnakıma şifa versin öp yerime

bluetooth gibi desene çekiyorsun adami sorma yaa eli boynumda ter doktum yaa cekmem lazim o koluu el atin banaa kurtarinn
ayy sende benim gibi oluyon desene kizz ahahah benimkide bilmiyor yaa ahahah
Vallaha ya görse kıyamet kopar

hayirli geceler acil şifalar diliyorum balim tez iyileşir melegim
Kimin kocasıııı buuuuğğğğ
benimmmmm bu benimmm
Anam benim evede Bi el at :)))
gelirim kiz pilim bitmedi daha ankarada kv annem evide demeselerde vazife olarak yerine getircem yapcam onlarada
Ceksende bulur merak etme fazla uzaklaşamazsın
simdi kolumu ısırdı sinekkkkk
Vallaha ya görse kıyamet kopar
Adelimmm sonumuzz ne olur kizzz googlede giris ediyom ya adamin aklina gelmiyor bura ahahah nerden bilsin

Benim adamında nerden gelcek aklına kayıtları hep siliyom yatarken

Bu senenin sinekleri cok ısırıyor vahşi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…