- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.221
Elimi nereye soksam bulur GPS taktırmış sankibizimki kafami bulup uzaklasiyom zorlar kolunun altina sokup öpecek azcik duruyom sonra donuyom tele bakiyom ter içinde kaliyom
Merak ettim naptii kizz
Yine erkenden uyudu bende kk'da takiliyom eşim dönüp duruyo birden başını bana doru getirdi korktum gizli kullanıyom ya gördü sandımbizimki kafami bulup uzaklasiyom zorlar kolunun altina sokup öpecek azcik duruyom sonra donuyom tele bakiyom ter içinde kaliyom
Merak ettim naptii kizz
evet ya deli gibi kaşınıyorSinek mi yedi seni de
adami kaldirirsam hem bunun için mi kaldirdin der hem gelemm buraya ahah uyumak zorunda kalırımKocan kaşisin seniii
perdeler camlar lavabolar kaldi hali yüzü silcemKocişin neti hırkızlık ettim takılıyom balll sen napan bitimi temizlik
iyikiiiiiiiKocalarımız iyi ki var ya o değilde
Anam benim evede Bi el at :)))evet ya deli gibi kaşınıyor
adami kaldirirsam hem bunun için mi kaldirdin der hem gelemm buraya ahah uyumak zorunda kalırım
perdeler camlar lavabolar kaldi hali yüzü silcem
iyikiiiiiii
Iyigeceler canım rabbim şifasını versin inşallah çok geçmiş olsunDun gece sabaha kadar uyuyamayan biri olarak gozlerim kendini otomotiğe bağladii ..
Hepinizi öpuyorum kizlar.
Kizimada şifa dileyin olur mu teyzelerii
bluetooth gibi desene çekiyorsun adamiElimi nereye soksam bulur GPS taktırmış sankiSeninki de pek azimli tutup illa öpcek o kafayı
ayy sende benim gibi oluyon desene kizz ahahah benimkide bilmiyor yaa ahahahYine erkenden uyudu bende kk'da takiliyom eşim dönüp duruyo birden başını bana doru getirdi korktum gizli kullanıyom ya gördü sandımöptü uyudu tekrar
İyi geceler balım Rabbim minnakıma şifa versin öp yerimeDun gece sabaha kadar uyuyamayan biri olarak gozlerim kendini otomotiğe bağladii ..
Ceksende bulur merak etmebluetooth gibi desene çekiyorsun adamisorma yaa eli boynumda ter doktum yaa cekmem lazim o koluu el atin banaa kurtarinn
ayy sende benim gibi oluyon desene kizz ahahah benimkide bilmiyor yaa ahahah
Vallaha ya görse kıyamet koparbluetooth gibi desene çekiyorsun adamisorma yaa eli boynumda ter doktum yaa cekmem lazim o koluu el atin banaa kurtarinn
ayy sende benim gibi oluyon desene kizz ahahah benimkide bilmiyor yaa ahahah
Allah razi olsun bitanem ..İyi geceler balım Rabbim minnakıma şifa versin öp yerime
Allah razi olsun adelimIyigeceler canım rabbim şifasını versin inşallah çok geçmiş olsun
hayirli geceler acil şifalar diliyorum balim tez iyileşir melegimDun gece sabaha kadar uyuyamayan biri olarak gozlerim kendini otomotiğe bağladii ..
benimmmmm bu benimmmKimin kocasıııı buuuuğğğğ
gelirim kiz pilim bitmedi daha ankarada kv annem evide demeselerde vazife olarak yerine getircem yapcam onlaradaAnam benim evede Bi el at :)))
simdi kolumu ısırdı sinekkkkkCeksende bulur merak etmefazla uzaklaşamazsın
Adelimmm sonumuzz ne olur kizzz googlede giris ediyom ya adamin aklina gelmiyor bura ahahah nerden bilsinVallaha ya görse kıyamet kopar
Ne icin hastaneye için miBenide eltim aradı sancısı baslamıs heyecanlandımherifim
halen yatıyor elimi asla affetmez
Benim adamında nerden gelcek aklına kayıtları hep siliyom yatarkenhayirli geceler acil şifalar diliyorum balim tez iyileşir melegim
benimmmmm bu benimmm
gelirim kiz pilim bitmedi daha ankarada kv annem evide demeselerde vazife olarak yerine getircem yapcam onlarada
simdi kolumu ısırdı sinekkkkk
Adelimmm sonumuzz ne olur kizzz googlede giris ediyom ya adamin aklina gelmiyor bura ahahah nerden bilsin
Bu senenin sinekleri cok ısırıyor vahşi bayahayirli geceler acil şifalar diliyorum balim tez iyileşir melegim
benimmmmm bu benimmm
gelirim kiz pilim bitmedi daha ankarada kv annem evide demeselerde vazife olarak yerine getircem yapcam onlarada
simdi kolumu ısırdı sinekkkkk
Adelimmm sonumuzz ne olur kizzz googlede giris ediyom ya adamin aklina gelmiyor bura ahahah nerden bilsin
İlk doğumu yenge böle böyleyim ne yapayım dıye sordu bende biraz söyledim dedim ağrın artarsa kanamam olursa ara beni seni hast götüreyim tmm dediNe icin hastaneye için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?