- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.141
Bak bak ben o teyyarenin tekerine daşş bağlamazmıyaaaamama gizli olsun kimseye deme sonra olay çıkıyoo yarın sabah 8de buluşalım bohçanı ayarla 2de çikolata koyuver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bak ben o teyyarenin tekerine daşş bağlamazmıyaaaamama gizli olsun kimseye deme sonra olay çıkıyoo yarın sabah 8de buluşalım bohçanı ayarla 2de çikolata koyuver
Evet canımanlaştık kuzucum
Bak bak ben o teyyarenin tekerine daşş bağlamazmıyaaaam
Kız anam ne bilim bi geliyom bin besyuz tane mesaj :)Giz biz bizeyiz anammmmm kim var hele bacıninnn
ilk göz ağrıma yakalandık
Sen direk konuya gir bosver okadar mesaji yaz.Kız anam ne bilim bi geliyom bin besyuz tane mesaj :)
Evde sakız buldum Çoktandır cignemiyodum balon yaptim sana kız
Kızmadım bak hiç kızarmıyımBlue_Peri noldu kızdın perim
Aha satışa gel hainbeni -Adel- kandırdı hanım çikolatalarıyla nuri alçonun çikolatalısı bu
Ahahah aynen oyle videoyla alaka yok ama yeni üyeler genelde yapar bunu.Heryere yazmasın Bak sonra neler oluyirrrr neyse yapmış bir yere bir yanlışlık
Aha vuruyon bide ah kafam acidiKızmadım bak hiç kızarmıyım
Hayır bi begeniye onay isteyip duruyo bu ney böyle hep annisin yüzünden oluyo :)Valla kız bemde bi pattes soyam dedim karışmış hep
Anam heral bu önce döverek bayıltcak sonra kaçırıyor Acep niye
Bakın nnnn size ceza geldi Tatlıses
Arada oluyo geciyoHayır bi begeniye onay isteyip duruyo bu ney böyle hep annisin yüzünden oluyo :)