Kuru iftiraaaaaaaa

Ben şey dicektim minikimlen dicektim satıverdi hemen tüüüüü size bide balgamlı tüüü böğğ size hiç yalnız bırakmadım sizi WC ye giderken bile böylemi karsılığı

aşkım anlasana sende tatlı anneyi kandırmak için öle dedim aşkımız ifşa olmasın die sada<d

kız gördüm demin 1 alaman çikolatası için aşk yaşadılar şahit oldum ellemedim seni bekledim
ysaaa iyi etmissin olayi ben gelmeden girmemissin baqk sen şunlaraaa ayirmasinida biliriz. Biz o cukulata cokomat olur
Korkma be aglamicam benimki mutlu olanından
mutlu versiyon dinliyek neler ettin bakem ev hanimi is vs.
Aldatiyon aşk yasiyon

ysaaa iyi etmissin olayi ben gelmeden girmemissin baqk sen şunlaraaa ayirmasinida biliriz. Biz o cukulata cokomat olur

Aldatiyon aşk yasiyon

Aldatiyon aşk yasiyon

ben sopamıda aldım arkandayım canım dal de dalayım

benene o cukulati herkeslen paylasiyonn
Kuru iftiraaaaaaaa

Ben şey dicektim minikimlen dicektim satıverdi hemen tüüüüü size bide balgamlı tüüü böğğ size hiç yalnız bırakmadım sizi WC ye giderken bile böylemi karsılığı
dogri diyirimmm ama bana oyun oynarsiniz heeeeh
valla ablamızsın büyümüzsün ben 24 yaşındayım
aşkım anlasana sende tatlı anneyi kandırmak için öle dedim aşkımız ifşa olmasın die sada<d
Neeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeee

Bir fren sesi geldi ama iş işten geçti koştum baktım bisikletle karşıdan karşıya geçerken araba çarptı millet toplandı ama ayağa kalkamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…