- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.561
Oh oh super hadi hayirlisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heheh bizimde bugun nikah yildonumumuz dugun haziranda.. biyerlerdedir sen eglenip yoruldun diye gelmemistirEvi temizledim simdi oturdum daha.. bugün evlilik yildönümümüz ve esim ortslikta yok ..
Sağol canım benim minik belli maşallah inşallah rabbim yarın güzel haberlerle gelirimOh oh super hadi hayirlisi![]()
Evet öyle olduuuOh oh !!! Ne güzel dev eğlenmişsin...
BugünEsseteacher ’ ında yıldönümüymüş seninde yıldönümün nasilda denk gelmiş ..!!
Sizinde evlilik yıldönümünüzü kutlarım nice nice yıllara insallah sevdiğin adamla mutluluğunuz daim olsun canim...!!![]()
Eki Görüntüle 2125326 kızlar ultrasyon kagidim:) 11 haftalik
Tsk ederim kuzummNice yillariniz olsun canım benim ikinizinde güzel colukculu olursunuz canlarimEsseteacher
Heheh bizimde bugun nikah yildonumumuz dugun haziranda.. biyerlerdedir sen eglenip yoruldun diye gelmemistir
Aynen canım sağol :)Guzel.gecicek hic merk etme bisey olursada baska doktorada gorun olur mu
Avmye geldik yürüyüşeBeraber olsun daha guzel iyi yuruyusler canm
Cnm ben sabah kalktim temizlik yaptim ve esime dedim ki "bugün self servis ben mutfaga girmicem"Neler hazirladiginiz bakalım kocislere:)
Iyi gezmeler cnmAvmye geldik yürüyüşe
Iyi yapmissnz cnm kafa dagitmis oldunAvmye geldik yürüyüşe
Gecmis olsun cnm olsun kahvaltinda güzel manzarali ben neleri vermezdim öyke manzaraya karsi kahvalti yapmak icin..Valla cnm.ben dun restaurantan yer ayirttm kahvalti icin kiz kulesinin karsiinda ama zor gittik ben iiyim arada kanamam.oluuoda esim fena grip ve oksuruyor.. pek bisey anlamadik2ydi dönduk eve uyumusuz ikimzde biyerlerde yeni uyandim.o hala uyuyor
![]()
Maşallah maşallah hatorlanmak güzelValla cnm.ben dun restaurantan yer ayirttm kahvalti icin kiz kulesinin karsiinda ama zor gittik ben iiyim arada kanamam.oluuoda esim fena grip ve oksuruyor.. pek bisey anlamadik2ydi dönduk eve uyumusuz ikimzde biyerlerde yeni uyandim.o hala uyuyor
![]()
Iyiysin bakemmCnm ben sabah kalktim temizlik yaptim ve esime dedim ki "bugün self servis ben mutfaga girmicem"
Tamam dedi![]()
Iyi olmuş canımAvmye geldik yürüyüşe
Neresindesn istanbulun cnmAvmye geldik yürüyüşe
Eki Görüntüle 2125328
Size gelsin ozman kizlar hava kapaliydi ama guzeldi hava