• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oh oh !!! Ne güzel dev eğlenmişsin...
Evet öyle olduuu :rolleyes:

Bugün Esseteacher Esseteacher ’ ında yıldönümüymüş seninde yıldönümün nasilda denk gelmiş ..!!

Sizinde evlilik yıldönümünüzü kutlarım nice nice yıllara insallah sevdiğin adamla mutluluğunuz daim olsun canim...!!:KK200:
:KK36: Bugün günlerden ask Esseteacher Esseteacher seninde yildönümün kutlu olsun rabbim en kisa zamanda evlat haberiyle sevindirsin sizi.

Eki Görüntüle 2125326 kızlar ultrasyon kagidim:) 11 haftalik

:KK9::KK37: Bebis belli oluyooorrr :rolleyes:rabbim kucagina hayirli ve saglikli evlat almayi nasip etsin cnm.

Nice yillariniz olsun canım benim ikinizinde güzel colukculu olursunuz canlarim Esseteacher Esseteacher
Tsk ederim kuzumm :KK36:amin insallah

Heheh bizimde bugun nikah yildonumumuz dugun haziranda.. biyerlerdedir sen eglenip yoruldun diye gelmemistir

Nice mutlu senelere cnm bugün keyfinize bakin :KK200:
Yok kizzz gitmis gül almis benimki 20 tane :KK36:

Aksama sinema ve yemek yemeye gideriz

Siuin planiniz var mi bugün icin

Valla cnm.ben dun restaurantan yer ayirttm kahvalti icin kiz kulesinin karsiinda ama zor gittik ben iiyim arada kanamam.oluuoda esim fena grip ve oksuruyor.. pek bisey anlamadik:KK48: 2ydi dönduk eve uyumusuz ikimzde biyerlerde yeni uyandim.o hala uyuyor:KK48:

Valla cnm.ben dun restaurantan yer ayirttm kahvalti icin kiz kulesinin karsiinda ama zor gittik ben iiyim arada kanamam.oluuoda esim fena grip ve oksuruyor.. pek bisey anlamadik:KK48: 2ydi dönduk eve uyumusuz ikimzde biyerlerde yeni uyandim.o hala uyuyor:KK48:
Gecmis olsun cnm olsun kahvaltinda güzel manzarali ben neleri vermezdim öyke manzaraya karsi kahvalti yapmak icin..

Dinlenin biraz cnm bol su ve cay icin.

Maşallah maşallah hatorlanmak güzel
Cnm ben sabah kalktim temizlik yaptim ve esime dedim ki "bugün self servis ben mutfaga girmicem" :dondurma::KK45:
Tamam dedi :rapci:
Iyiysin bakemm

IMG-20180318-WA0010.jpg

Size gelsin ozman kizlar hava kapaliydi ama guzeldi

Back