- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.541
Valla en güzelini yapmisssiniz.Aslinda bakma bende ameliytliyim esim grip hasta ama bugun hem evlilik yildonumumuz hem esimin digum gunu cikalik dedik
Nice mutlu yıllarınız olsun canim sevdiğinle insallah..Bebişiniz de aranıza katilir insallah...Aslinda bakma bende ameliytliyim esim grip hasta ama bugun hem evlilik yildonumumuz hem esimin digum gunu cikalik dedik
Canim bugün temizlik günüm , iyisindir insallah öptüm çok ..Napiyonuz nasılsınız kızlar
Olsun canim hava kapalı diye sende içini kapatma!! Çık yürüyüş yap mutlu hamişler..Ay bilmiyorum açıkçası.
Geçen hafta pazardan beri bu dışarı çıkma istegimi söylüyorum takmıyor resmen erteliyor
Havada kapalı bugün şansıma..
Olsun canim hava kapalı diye sende içini kapatma!! Çık yürüyüş yap mutlu hamişler..
Cokk tesekkur ederim canim.benmNice mutlu yıllarınız olsun canim sevdiğinle insallah..Bebişiniz de aranıza katilir insallah...
Eşinizin de Doğum günü kutlu olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin...!!!
Sen tak kulakligi cik yuruyuse en iisi cnmValla en güzelini yapmisssiniz.
Bende poğaça yapayım dışarıda kahvaltı yapalım dedim eşime kabul etmedi.
Of of..
Canım dışarılara çıkmak istiyor...
Sen tak kulakligi cik yuruyuse en iisi cnm
Beraber olsun daha guzel iyi yuruyusler canmEve kitledi anahtarı da saklamıştı çıkamadım.
Şimdi beraber çıkcaz
Oh oh !!! Ne güzel dev eğlenmişsin...Kizlar dün bekarliga veda parti vardi
Haftaya kina
Ondan sonraki hafta dügün
Cok eglendik dün
Siz neler yaptiniz? Ne var ne yok
BugünEvi temizledim simdi oturdum daha.. bugün evlilik yildönümümüz ve esim ortslikta yok ..
Nice yillariniz olsun canım benim ikinizinde güzel colukculu olursunuz canlarimEvi temizledim simdi oturdum daha.. bugün evlilik yildönümümüz ve esim ortslikta yok ..
Aminn cnm.benmm tesekkur ederimm... o minigindee yerimmmm nasill iyimiNice yillariniz olsun canım benim ikinizinde güzel colukculu olursunuz canlarimEsseteacher
Bu persembeki ultrasyon yarın belli olcak canım ❤Aminn cnm.benmm tesekkur ederimm... o minigindee yerimmmm nasill iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?