- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.221
Yani mesaj sayisiyla alakasi yok.. ben öyle düsünmüstüm.Canim pro üye ler belirli bir ücret karşılığında olunuyor oyle biliyorum
Evet canim öyleymiş ... bende bilmediklerimi soruyorum öyle ,, öğrenme açısından !!!Yani mesaj sayisiyla alakasi yok.. ben öyle düsünmüstüm.
Pro üye olmama gerek yok böyle iyimEvet canim öyleymiş ... bende bilmediklerimi soruyorum öyle ,, öğrenme açısından !!!
Sen olmak istersen yönetimle konus istersen
Bende düşünmüştüm de sonra vazgeçtim ...Pro üye olmama gerek yok böyle iyim
Niye vazgectinBende düşünmüştüm de sonra vazgeçtim ...
Senin bayağ olmuş üye olalı kıdemlisin bizdenYani mesaj sayisiyla alakasi yok.. ben öyle düsünmüstüm.
Ne biliyim belki daha sonra olabilir...!!!Niye vazgectin
Ben cok senedir üyeyim de 2014 den beri gelmiyordumSenin bayağ olmuş üye olalı kıdemlisin bizden
Hımm anladım ... bende düşünmüyorum bırakmayı ..Ben cok senedir üyeyim de 2014 den beri gelmiyordum
Simdi simdi aktiflestim birakmayi da düsünmüyorum
Ama fazla pişirme düdüklüde , düdüklü çabuk pişirdiği icin..Kizlar aksama firinda patates ve tavuk var
Tavuklarin yumusacik olmasi icin düdüklüde kaynatip dami firina süreyim yoksa direk patateslerle birliktemi? Etin yumusak olmasini istiyorum
Canim fırinada bağlı biraz yemek işi bazı fırınlar güzel olmuyor...Kizlar aksama firinda patates ve tavuk var
Tavuklarin yumusacik olmasi icin düdüklüde kaynatip dami firina süreyim yoksa direk patateslerle birliktemi? Etin yumusak olmasini istiyorum
Ama fazla pişirme düdüklüde , düdüklü çabuk pişirdiği icin..
Canim fırinada bağlı biraz yemek işi bazı fırınlar güzel olmuyor...
Olur tabii..nasıl seviyorsanDüdüklüde pisirip firinda renklendirsem olur dimi? Et konusunda cok dikkatliyim kac defa cöpe attim sert oldugu icin
Canim bazılarının son etkinliği görülmüyor neden acaba ? Pro üyeler hariç
Aktif üye , popüler üye yazıyor bazılarında nedir bu??? Sende de yazıyor fark ettim....
Birde bir konu acınca onun linki nasıl alınıyoracaba??
Belki sen bilirsinEses07 ’im
Pro üyeler öylede , pro üye olmayanlarında gözükmüyor onu soruyorum canimPro üyelere özel gizlilik var cnm
Pro üye olmak için yönetimle görüşebilirsiniz
Veya yarışma kazanırsan oluyorsun
Konu linkini üstten kopyala yapıştır canım
Pro üyeler öylede , pro üye olmayanlarında gözükmüyor onu soruyorum canim
Hımm tamam canim teşekkürler cevapladığı icinGizlilik ayarlarından yapıyorsun canım
Eki Görüntüle 2123661 Miss gibi kahve keyfi. Buyurun kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?