- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.101
Allah korusun!!!Bow benimki hic duymasin yoksa bende buraya kk sebebine bosaniyorum konusu acarim allah korusun
İnsallah insallah insallah.......…Çok şükür iki senedir sıkıntı olmadı...daha da olmaz inşaallah
Midemi bulandirirsa diye yapadim biraz tutar aç degildim keyiften yedim:)Ben yemek isittim beasen sagliklisin gece gece masallah
benimkiler de kapaliMerak etmeyin çoğu gizli hep kullanıyor kızlar ben bu eposta alimindan kurtuldum hepsini ayarlardan kapatiim çok ugrastim sizde yaptinizmi günlük eposta geliyordu hep
Aynen cnm bende bildirimlerden kapattım ... birde e-postamı telden sildim ...!!!Merak etmeyin çoğu gizli hep kullanıyor kızlar ben bu eposta alimindan kurtuldum hepsini ayarlardan kapatiim çok ugrastim sizde yaptinizmi günlük eposta geliyordu hep
Ben kardeşimin epostasini kullanıyorum.. ona gidiyor. Benim için sıkıntı değil. O yuzdenbenimkiler de kapali
Şükür ne uğraştım bikere gördü unutmusum girmedi allahtan hamilelik için okuduğumu biliyordu dedim sürekli giriyorum ya okuyom geliyor bole sacma şeylere bakip kafanı bulandirma demistibenimkiler de kapali
Oh şükür ne güzelBen kardeşimin epostasini kullanıyorum.. ona gidiyor. Benim için sıkıntı değil. O yuzden
Bu da iyiymiş ...!!!Ben kardeşimin epostasini kullanıyorum.. ona gidiyor. Benim için sıkıntı değil. O yuzden
Vuv güzel fikir haAynen cnm bende bildirimlerden kapattım ... birde e-postamı telden sildim ...!!!
Bu da iyimis kizBen kardeşimin epostasini kullanıyorum.. ona gidiyor. Benim için sıkıntı değil. O yuzden
Iyikide girip bakamisŞükür ne uğraştım bikere gördü unutmusum girmedi allahtan hamilelik için okuduğumu biliyordu dedim sürekli giriyorum ya okuyom geliyor bole sacma şeylere bakip kafanı bulandirma demisti
O da senin psikolojin icin demiş cnm ...Şükür ne uğraştım bikere gördü unutmusum girmedi allahtan hamilelik için okuduğumu biliyordu dedim sürekli giriyorum ya okuyom geliyor bole sacma şeylere bakip kafanı bulandirma demisti
Iyi geceler poncik tatli rüyalarNeyse canlar..ben kaçar.. Allaha emanet olun.. kocaman öpücükler
Vallahi geçen şikayet ediyordu.. biktim artık diye.Bu da iyiymiş ...!!!
Kapat bildirimleri ozaman ikiniz de rahst edinVallahi geçen şikayet ediyordu.. biktim artık diye.
Haydi iyi gecelerNeyse canlar..ben kaçar.. Allaha emanet olun.. kocaman öpücükler
Aynen öle ordan yirttik burayi gorseydi tatlianne diye bildirim sürekli bide:)))).O da senin psikolojin icin demiş cnm ...
Hadi hayırlı geceler canım öptümNeyse canlar..ben kaçar.. Allaha emanet olun.. kocaman öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?