- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.041
Hediye dediğin nedir ki canim alırız tabii .. çay seti ne dersin ? Gittiğimiz de bol bol cay icerizHediye aliriz kuzum hediye sonunda ne alsak kabul etcek güzel bisi olur tabeq D __Dahlia__ demi
Kiz sen benim icin dua falanda ediyorsundurKeskeeeeeee
Persembede bana davetlisiniz :) hediyelriniz alin gelin
Aynen güzel olur bakHediye dediğin nedir ki canim alırız tabii .. çay seti ne dersin ? Gittiğimiz de bol bol cay iceriz
O zaman hafif biseyler ye!!!!Yani aliriz güzel biseybos elle gitmek olmaz
1 saattir düsünüyorum bisey yesem mi diyehem acim hemde degilim ortasi gibi biseyy gel beraber yiyelim
Cay setiini begendimmmHediye dediğin nedir ki canim alırız tabii .. çay seti ne dersin ? Gittiğimiz de bol bol cay iceriz
Tembelim ben yerimden kalkana kadar uyurumO zaman hafif biseyler ye!!!!
Aman kalk yee . Bize yemek olsunYani aliriz güzel biseybos elle gitmek olmaz
1 saattir düsünüyorum bisey yesem mi diyehem acim hemde degilim ortasi gibi biseyy gel beraber yiyelim
Eee yani niyeyse gönülden istiyommKiz sen benim icin dua falanda ediyorsundurallah razi olsun yillardir bekleyenlerw allah önce nasip etsin
olur cnm geliriz. Senin eksigin var mi? Yoksa kafamiza göre takilalim mi
Sen kalk ye biseyler bütün gün ac ac ortalikta geziyorsun kizicam bak sana haaaBole giderse benide kaldircaniz ha aciktircaniz zorla:)
Dans ederken tembel olmuyosun canim...Tembelim ben yerimden kalkana kadar uyurumama belki sonra kalkabilirim
Şimdi yemesem yarın yesem ekmek bitti ekmekkkkSen kalk ye biseyler bütün gün ac ac ortalikta geziyorsun kizicam bak sana haaa
Hay öpeyim seni:)))))Dans ederken tembel olmuyosun canim...
Gaza geldim cnm kalkyiorummmmAman kalk yee . Bize yemek olsun
Tamam sana söylemeyiz gelin evindeki gibi pazar arabasiyla falan geliyormusuzEee yani niyeyse gönülden istiyomm
Eee eksik yok kafaniza göre takilin ben bilmeyim vayy ne şahane bisi diyim
İlla ekmek yemek zorunda değilsin...Şimdi yemesem yarın yesem ekmek bitti ekmekkkkahahhaaa
Hay öpeyim seni:)))))
Ahahha komik sin gizzz sağol bacimGaza geldim cnm kalkyiorummmm
Tamam sana söylemeyiz gelin evindeki gibi pazar arabasiyla falan geliyormusuzsaka yapiyorum cnm buluruz cici biseyyy
O zaman makarna ye!!!Şimdi yemesem yarın yesem ekmek bitti ekmekkkkahahhaaa
Ekmek var sus caktirma kalkmak istemiyomİlla ekmek yemek zorunda değilsin...
O baskaDans ederken tembel olmuyosun canim...
Şimdi yemesem yarın yesem ekmek bitti ekmekkkkahahhaaa
öpsün koklasin siz isine geldi dimiHay öpeyim seni:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?