- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.681
Sohbet herşey oluyor muhabbet derdimiz varsa ne yemek yapcaksak günlük neler yapiyorsaniz herkese açık: )Hoşbuldumdaha yeni gördüm burayı genel konuşma mı oluyor?
Napiyonuz naislniz kızlar özledim sizleri :)Burdayım
Kolay gelsin canım sklinca napacanAnladımbenim iş güç uğrasıyorum suan ofiste gizli gizli yazıyorum
Vallahi uyuycam galiba..Napiyonuz naislniz kızlar özledim sizleri :)
Doğrudur bizde ne olsun ev hanımıyim nasip ederse hamileyim 20 yaşındayım sen evli bekarValla öyle bide o kadar alışmışım ki girmeden duramıyorum siz napıyorsunuz
Hosgeldin cnmValla öyle bide o kadar alışmışım ki girmeden duramıyorum siz napıyorsunuz
Yaa neler yaptın bi bilsennnn düşünüyom yemek:)))))
Yorgunmusun bende temizlik yapacaktım kaldi yavas yavaş toparliyorum artıkVallahi uyuycam galiba..
Yaa neler yaptın bi bilsennnn düşünüyom yemek:)))))
Bizde bizimkinin işyeri piknigige çağırmış 2 gibi geldi toplastik piknige gittik sirketce öle gectiKizlar cumartesi misafirim vardi hala yorgunum kendime gelemedim be
Güzel gectimi? Iyi oluyor degisiklikler yaaBizde bizimkinin işyeri piknigige çağırmış 2 gibi geldi toplastik piknige gittik sirketce öle gecti
Doğrudur bizde ne olsun ev hanımıyim nasip ederse hamileyim 20 yaşındayım sen evli bekar
Hosgeldin cnm
Azaldı bulantı nadir oluyor şükür ıiyim ben pazarda evdeydim biraz kustuk sonra barıştık ole gectibulantin var mi daha cnm? Bende uykudan kalktim kahvaltidan sonra uyuyup kalmisim koltukta.. kalkip bi kendime bakim yapsam süslensem diyorum
Halim yok
Hafta sonu neler yaptin bakim
Gece geç yattim sabah erken kalktim... Bide havalardan mıdır nedir, kemiklerim agriyo..yorgunum surekliYorgunmusun bende temizlik yapacaktım kaldi yavas yavaş toparliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?