- 29 Ocak 2018
- 1.189
- 5.554
- 34
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
İnşallahSelam kızçeler... Hastanede sıramın gelmesini bekliyorum inşaallah bu yıl hamiş olmak nasip olur
Niye kuzm ayri menumu yapiyon:))Ona fasulye bana pırasa
Deriz Kuzm unutmayiz seni sen geceleri paylasiriz kaderi:))selamm dogurana kadar geyiklik vaktım vardogurunca arkamdan bizaman tombul vardıydı dersiniz...
Ayyy hadi kizzz insallahhhh yaaa dualarim seninleSelam kızçeler... Hastanede sıramın gelmesini bekliyorum inşaallah bu yıl hamiş olmak nasip olur
Napiyon nasilsin canımİnşallah
İyiyim çay içiyorum=)Napiyon nasilsin canım
Niye kuzm ayri menumu yapiyon:))
Deriz Kuzm unutmayiz seni sen geceleri paylasiriz kaderi:))
Ayyy hadi kizzz insallahhhh yaaa dualarim seninle
Bende çay iciyom cnm simdilik sıkıntı yok cnm hastaneyr gitmedim cnmİyiyim çay içiyorum=)
Siz Nasılsıniz
Hamilelik nasil gidiyor
Seçici iyi değil zor kuzum işinSebze yemiyor da ondan başım dertte
Yeni mi hamileliginiz neden gitmediniz afiyet olsun=)Bende çay iciyom cnm simdilik sıkıntı yok cnm hastaneyr gitmedim cnm
Seçici iyi değil zor kuzum işin
Evet canım birhafta olacak öğreneli 2 ay oldu düşük yapali 3 uncu düşük sorunlu geçti korkuyom erken gidip çok kurcaliyorlar biraz kalp atisi zamani gitsem diyorumYeni mi hamileliginiz neden gitmediniz afiyet olsun=)
Dusuklerinizin sebebi arastirildimi?Evet canım birhafta olacak öğreneli 2 ay oldu düşük yapali 3 uncu düşük sorunlu geçti korkuyom erken gidip çok kurcaliyorlar biraz kalp atisi zamani gitsem diyorum
Bende çay iciyom cnm simdilik sıkıntı yok cnm hastaneyr gitmedim cnm
Seçici iyi değil zor kuzum işin
Canim 2ci düşükte rahime perde vardi tedavisini oldum gelisemiyormus tutunamiyor üçüncü sure gelismemis ameliyattan sonra olurmus sonrası düzelir dedi doktor 2 ay sonra kaldim gitmeye korkuyom esimde bisi cikarcaklar diyeDusuklerinizin sebebi arastirildimi?
Geç olabilir
Bile bile lades demeyin hemen gidin
Bizimki secmez ben hep 3 çeşit bende biraz zor corba eksik olmuycak her yemekte bi sulu bide kuru olacak hep bole buEvet sorma ya sürekli ne pişirsem derdi. Benim yediğimi yese
Bizimki secmez ben hep 3 çeşit bende biraz zor corba eksik olmuycak her yemekte bi sulu bide kuru olacak hep bole bu
Etcil kuru bakliyat:)))Bizimki çorba da yemez. Ne çorba ne sebze. Ne kaldı geriye
Anlıyorum zor olsa gerekCanim 2ci düşükte rahime perde vardi tedavisini oldum gelisemiyormus tutunamiyor üçüncü sure gelismemis ameliyattan sonra olurmus sonrası düzelir dedi doktor 2 ay sonra kaldim gitmeye korkuyom esimde bisi cikarcaklar diye
Aynen kız one ole üzüldüm sana: ))))Kendi kaşınıyor
Gidersem bikereline iyimi diye ilk özele bakcamAnlıyorum zor olsa gerek
En iyisi fakülteler bu gibi durumlarda
İnşallah düşük olmaz kucaginiza alırsınız
Aynen kız one ole üzüldüm sana: ))))
Gidersem bikereline iyimi diye ilk özele bakcam
Ozelden daha geniş kapsamlı bakılıyor fakültede ama dua edelim bişey olmaz inşallahAynen kız one ole üzüldüm sana: ))))
Gidersem bikereline iyimi diye ilk özele bakcam