- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- Konu Sahibi Tatlianne20
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa seni yirim yirim ben askimmm
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canim
Şimdi yapacam kuzm geçer inşallah kuzm kraler bisiler ye kuzmKahvaltı yaptınız mili
Ben güne kusmayla basladimm((
Hoşgeldin günaydın kuzmGünaydın
Cok şükür kuzm iyiyim kahvalti yapacan sen nasilsin canim ne yapionNasılsın anne adayı :)
Kahvaltı yaptım bende tek başına hiç keyifli değil yaCok şükür kuzm iyiyim kahvalti yapacan sen nasilsin canim ne yapion
Kuzm biliyon hamile kalabiliyom ama dusuk oluyordu bakalim bu sefer nasil olacak insallah kaviscan kurtajdan sonra sogan kuru denedim içindeki pisliği atsin diye bikere adet oldum ikincisi hamile otekilerindede denedimHayırlı olsun kuzum bunun sırrını bana da ver :)))
Bende sabah eşime hazirliyom az atisdirirsam bende tek oluyom kardeşi var tatile geldi onlan edecez yoksam hamile oldugumu bilmiyor söylemedik daha kimseye yerimden kalkmiyca o dereceKahvaltı yaptım bende tek başına hiç keyifli değil ya
Bende sabah eşime hazirliyom az atisdirirsam bende tek oluyom kardeşi var tatile geldi onlan edecez yoksam hamile oldugumu bilmiyor söylemedik daha kimseye yerimden kalkmiyca o derece
Dedin kuzm sağol bitanem darısı isteyen arkadaşlarıma napiyonuz nasilsiniz yaptinmi kahvaltiniSağol bebeğim. Ben sana gözün aydın demiş miydim ? Dememişsem kusuruma bakma kafam gelip gidiyor bu ara sıkça.Allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin :) T Tatlianne20
Bizimkide ole olsa 7 7 buçuk kalkiyom sabit değil asansörcü yanında birileri oluyor yemez kendiBende baştan hazırlıyordum ama uyanıp yemekte zorlanıyordu. Artık geceden ekmek arası yapıp işe gönderiyorum.. Oyle yiyor.
Bizimkide ole olsa 7 7 buçuk kalkiyom sabit değil asansörcü yanında birileri oluyor yemez kendi
anladım kuzm herkes farkli ışte aynen ee yemek ne yapacan günün nasil gidiyorBizimki de fabrika gibi bir yerde çalışşa orda yer de ama tek vardiya ve ofis gibi bir yer
anladım kuzm herkes farkli ışte aynen ee yemek ne yapacan günün nasil gidiyor