- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.081
Yok canım bir süreliğine emekliye ayrıldımUmarim canım iyi olur ne yaptın bugün hava nasıl di örgü bisiler yapiyon mu
Sağol canım insallahGecmis olsun cnm sicak tut ve bol su icir insallah hemen iyilesir
Hosgeldin sefa getirdin nasıl gidiyor hamislikGeldim kuzumm
Bende bıraktım yeni ogreniyordim:)Yok canım bir süreliğine emekliye ayrıldım
Sen anlat bakemGecmis olsun cnm sicak tut ve bol su icir insallah hemen iyilesir
Baska ne yaptin bugün evde olunca biraz sıkıcı oluyor dimi gerci cocukla baska olurSağol canım insallah
Iyi cok sukur canim zaman gectikce daha da farkli oluyor :) senin nasil gidiyo bulantilarin gectimiiHosgeldin sefa getirdin nasıl gidiyor hamislik
Bende bıraktım yeni ogreniyordim:)
Hafta sonu misafirim gelicek yarindan temizligimi yapicam yarin aksam da günüm var oraya gidicemSen anlat bakem
Benim bi kacgundur yok pis kokular alinca arada sıra geliyor eskisi gibi şükür kaç haftalik şimdiIyi cok sukur canim zaman gectikce daha da farkli oluyor :) senin nasil gidiyo bulantilarin gectimii
Ayy hadi insallah olmaz artik. 27+2olduk canim kontrole gidicembende 28. Haftada onu bekliyorum heyecanla:)Benim bi kacgundur yok pis kokular alinca arada sıra geliyor eskisi gibi şükür kaç haftalik şimdi
Ayy ne heyecanli olur yaaAyy hadi insallah olmaz artik. 27+2olduk canim kontrole gidicembende 28. Haftada onu bekliyorum heyecanla:)
Canım çocukla olunca sıkılmıyorsun haliyle bi de bizimki yürümeye başladı çekmece dolap bırakmıyor evde tabii!! Onun peşindeyimBaska ne yaptin bugün evde olunca biraz sıkıcı oluyor dimi gerci cocukla baska olur
Bende surekli oyleyim ya durduramiyorum kendimii:)Kizlar karnim ac gibi ama degil de canim biseyler yemek istiyorne yapsam
Ben yemegim dünkü vardı yatim kalktım misafirliğe gittik geldik tv falan yatağa girdik:) havada hep yagmurluHafta sonu misafirim gelicek yarindan temizligimi yapicam yarin aksam da günüm var oraya gidicem
Sen baska ne yaptin
Canım sin yaaa sen kuzum evet sizi bırakmadım hemen geldumm
Canım çocukla olunca sıkılmıyorsun haliyle bi de bizimki yürümeye başladı çekmece dolap bırakmıyor evde tabii!! Onun peşindeyim
Canım sen süt içebiliyor musun ..,!Benim bi kacgundur yok pis kokular alinca arada sıra geliyor eskisi gibi şükür kaç haftalik şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?