- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.061
Bende çağırmıştım napiyon canım nasılsın
Ben ayaktayim
Bende yatamadim bi türlüBen ayaktayim
Iyim cnm sen nasilsin?Bende çağırmıştım napiyon canım nasılsın
Uykun mu kactiBende yatamadim bi türlü
Ne edersin bacımGeldim kizzçeler
Hosgeldin cnm nasilsinGeldim kizzçeler
Hayır olsun canım anlatmak istersen bende napim bugün yemek yedik 8 gibi esinin iş arkadasi çaya çağırdı ona gittik değişik olur diye geldik azcık tv baktik uyuduk beni tutmadi adam dalgada telime baksam kızlara dedimIyim cnm sen nasilsin?
Esime kizdim bugün ya gicik ediyor beni bikac gündür
Sen neler yaptin
İyiyim cnm .. kız hasta olmuş onunla uğraşıyorum nezle olmuş burnu akıyor duHosgeldin cnm nasilsin
Geçmiş olsun balim tez atlatir inşallah kötü hemde grip nezle.İyiyim cnm .. kız hasta olmuş onunla uğraşıyorum nezle olmuş burnu akıyor du
insallah teyzesi şimdi uyuttum da yatırdımGeçmiş olsun balim tez atlatir inşallah kötü hemde grip nezle.
Umarim canım iyi olur ne yaptın bugün hava nasıl di örgü bisiler yapiyon muÖyle işte benim rutinim çocuk
insallah teyzesi şimdi uyuttum da yatırdım
Ayy öyle kötü oluyor gerci ben her vakit uyuyabilirim de dün aksam uyumakta zorluk cektim. Sonra uykun gelir belkiUymadim ki öğlen yatarsan tabii
Gecen cumartesi dedim ki yarin annemlere kahvaltiya gidelim"calisiyorum yorgun oluyorum bi pazarim var uykumu almak istiyorum" dedi tamam dedimHayır olsun canım anlatmak istersen bende napim bugün yemek yedik 8 gibi esinin iş arkadasi çaya çağırdı ona gittik değişik olur diye geldik azcık tv baktik uyuduk beni tutmadi adam dalgada telime baksam kızlara dedim
Geldim kuzummmutluannemutlubebekk gel sohbet edek:)
Gecmis olsun cnm sicak tut ve bol su icir insallah hemen iyilesirİyiyim cnm .. kız hasta olmuş onunla uğraşıyorum nezle olmuş burnu akıyor du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?