• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyim cnm sen nasilsin?
Esime kizdim bugün ya gicik ediyor beni bikac gündür

Sen neler yaptin
Hayır olsun canım anlatmak istersen bende napim bugün yemek yedik 8 gibi esinin iş arkadasi çaya çağırdı ona gittik değişik olur diye geldik azcık tv baktik uyuduk beni tutmadi adam dalgada telime baksam kızlara dedim:KK70::KK70:

Uymadim ki öğlen yatarsan tabii
:KK64:
Ayy öyle kötü oluyor gerci ben her vakit uyuyabilirim de dün aksam uyumakta zorluk cektim. Sonra uykun gelir belki:KK49:
Hayır olsun canım anlatmak istersen bende napim bugün yemek yedik 8 gibi esinin iş arkadasi çaya çağırdı ona gittik değişik olur diye geldik azcık tv baktik uyuduk beni tutmadi adam dalgada telime baksam kızlara dedim:KK70::KK70:
Gecen cumartesi dedim ki yarin annemlere kahvaltiya gidelim"calisiyorum yorgun oluyorum bi pazarim var uykumu almak istiyorum" dedi tamam dedim
Üzüldügümü görünce hafta arasi gidelim dedi "dedim ozaman pazartesi gidelim cünkü sabahcisin pazartesi dimc olursun diger günler daha yorgun geliyorsun isten" dedi ki" bakariz pazartesi ilk gün oldugu icin uyurum dedi alisana kadar hafta arasi gideriz dedi"

Bende bekledim sali oldu yok
Carsamba oldu isten geldi baktim ses seda yok yatti uyudu ögleden sonra uyandi dedim " annemlere gitmicekmiyiz" diyor" daha haftanin kac günü var yarin gideriz cuma gideriz pazar gideriz.." dedim cuma zamanim yok hafta sonu da sen yine dinlenmek istersin persembe de alisveris yapmamiz gerekicek" dedim

Bugün isten geldi ben normal bi sekil hosgledin ne yaptin nasilsin vs konusmalar yemek yedi yatti yine
Sinirlendim sustum sustum tavir yaptim konusmadim mitfaga girdim is yapicam geldi "annenlere gidelim" dedim saat kac oldu bunsaatten sonrami
Olsun gidelim dedi

Sinir oldum resmen keyfi nezaman tutarsa:sinirli: ama kendi ailesine gidiyor

Back