- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.001
Amin insallah doktora bi gitsin deEşiniz iyi söylemiş yani ..sürpriz bebek geliyor desenize sağlıkla doğsun insallah
Kız şaşırdımzarifinci
selam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı Gün içerisinde neler yapıyorsunuz. Bugün ne yemek yapacaksınız. Mutlumusunuz nasil mutlu oluyorsunuz. Hayatiniz kısacası nasıl geçiyor. Her türlü muhabbet espiri konuşalım.. herkes davetlidir.umarım güzel kavgasiz sorunsuz bir topik olur haydi bismillah diyelim
NOT:bu topikte espiri güzel muhabbet olsun espiri şaka kaldirmayan kendine guvenmeyen gelmesin kurban olam yeni hamisimstres yapmayın bana hadi çıkın çıkın gelin bekliyorum.
Canım dusunuyon mu dusunmuyon mu anlamadim:) hoşgeldinmutluyum çok şükür. fakat hayatım koşturmakla geçiyor. bir daha dünyaya gelirsem ev hanımı sektöründe olmayı düşünüyorum...
Taze fasulye koydum uzandim pilav corba yapacam birazdan sen kuzumNe yapiyorsunuz kizlar
Oh ellerine saglik afiyet olsun simdiden :)Taze fasulye koydum uzandim pilav corba yapacam birazdan sen kuzum
Ya üzülme yarın gidersin belki biraz dinlensin olmazsa çıkarsınız takma canımOh ellerine saglik afiyet olsun simdiden :)
Bizde yemek yedik birimiz koltugun bitarafina digerimiz öbür tarafina uzandik
Annemlere gidicektim
Bizimki yorgunmus gidemezmis
Öyle yapiyorum zaten istesem kendim de giderim ama onunda gelmesini istiyorumYa üzülme yarın gidersin belki biraz dinlensin olmazsa çıkarsınız takma canım
3gündür yok şükür sabah açtım bulanti bos bos ogurdum önceki gibi değilim şükür rabbimeÖyle yapiyorum zaten istesem kendim de giderim ama onunda gelmesini istiyorum
Bulantilarin varmi daha poncik
3gündür yok şükür sabah açtım bulanti bos bos ogurdum önceki gibi değilim şükür rabbime
Ayy inşallah canım ama bende suç yemekgimi aksatiyom biraz usengenclik başladı yemek gelmiyor 8kilo vermisim gecen tartildimGeciyor iste ne güzelll
Insallah istediginide yiyebilirsin
Ayy inşallah canım ama bende suç yemekgimi aksatiyom biraz usengenclik başladı yemek gelmiyor 8kilo vermisim gecen tartildim
Aynen canım ayakta durmam lazım sen neler yaptin bugünBöyle olmaz ama kendini düsünmüyorsan bebisi düsün.
Kolay yemekler yap uzun sürmeyen ki yine keyfine bakarsin.
Özel bisey yapmadim kahvaltiya kv ciktimAynen canım ayakta durmam lazım sen neler yaptin bugün
Zumba ney kiz spor gibi bisimi:)Özel bisey yapmadim kahvaltiya kv ciktim
Geldim yemek yaptim yedik
Oturuyoruz öyle
2 saat sonra da zumba'ya gidicem arkadasla biraz hareket olsun
Zumba ney kiz spor gibi bisimi:)
Evet cnmböyle hizli dans ediyorsun zipliyorsun göbek atiyorsun müzige göre hoca ne gösteriyorsa onu tekrar ediyorsun cok eglenceli oluyor
Sallarim sallarim sen bana oyun de ben durmam kihuuuu neguzel bol bol dok kurtlari canimm salla benim yerimede
Ne Güzel değişik olur vakit geçerSallarim sallarim sen bana oyun de ben durmam kikac haftadir gitmiyordum bu hafta gidiyim
Dedim
Yasli kadinlar bile gidiyor hareket olsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?