- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.401
Ayni bende camasir attim.kahvalti yaptim cok yagmur var istanbulda cok soguk ihlamur demliyorumŞükür canım bugün ıyiym uzaniyom kalkip çamaşır atacam makineye evi topluycam sen napiyon
İyiyim tesekkur ederim napim dedigin gibi is guc temizlik :) bende kizimla ugrasiyorum ayri zamanda yaramaz hayat hep ayni :))))Merhaba canım olsun şükür iyiyim bende ev iş güç sen nasılsın nAsil gidiyor: )
Oh masalalh afiyet olsun canimmAyni bende camasir attim.kahvalti yaptim cok yagmur var istanbulda cok soguk ihlamur demliyorum
Çocuklar öle vaktin onla oluyor me güzelİyiyim tesekkur ederim napim dedigin gibi is guc temizlik :) bende kizimla ugrasiyorum ayri zamanda yaramaz hayat hep ayni :))))
Vayyy kacakk neler aldin bakalimm nasildi tatil.Ben geldiiimmmmm
Cok güzeldiVayyy kacakk neler aldin bakalimm nasildi tatil.
Daha cümlemi bitirmeden yolladim mesajiVayyy kacakk neler aldin bakalimm nasildi tatil.
Oh iyi olmus havalar sogudu zatn iyi zamanda kacmissin... ayni buralar biraktigin gibiDaha cümlemi bitirmeden yolladim mesaji
Iyi gecti cok güzeldiii dün aksam geldik ancak bavullari topla camasir yika derken bunsaat oldu
Sen nasilsin ne var ne yok buralarda
Biz oradayken de cok soguktu keske daha uzun kalabilseydim..Oh iyi olmus havalar sogudu zatn iyi zamanda kacmissin... ayni buralar biraktigin gibi
Ooo orasi daha sogukmuss burdako hava bize soguk geliyor alisik olmayincaBiz oradayken de cok soguktu keske daha uzun kalabilseydim..
Buradi eksi 10 derece civarinda
Aynen öyle. Istanbulda rüzgar cok soguk geldi banaOoo orasi daha sogukmuss burdako hava bize soguk geliyor alisik olmayinca
Hoşgeldin balimmmmBen geldiiimmmmm
Oh afiyet olsun benimde pirasa dünden var yoğurt çorbası pancar kavurmasiSağol cnm ne yapayım kızla oynuyoruz !! Bugün yemek pırasa yemeği yaptım iste ...Takılıyoruz evde dışarısı soguk öyle işte ...!!
Balık hamsi severdim alırdı ama hamilelikte tiskindim yiyemiyom yemekte mecbur aç kaliyor disardan bisi yiyemiyom midem bulaniyor corba falan az az ugrasiyormBu aksam balik soylicem dedi esim onu istemis cani benmde canima.minnet iyi oldu
Afiyet şeker olsun cnm yarasın sana da bebisede..Oh afiyet olsun benimde pirasa dünden var yoğurt çorbası pancar kavurmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?