- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.121
Ben biyerde okumustum kücük bardakla su icince daha cok iciyormussun günde. Sabahlari iyi basliyorsam araya bi is girdiginde unutuyorumOlmaz ha bi karar çıkar can illa bana günlük su icmeyi yazdircan ha en fazla 5 bardak :) yatana kadar
Inşallah gayret edecem adamlara limoni oluyok meyve falan zorluyom artık: )
Bende iki üç içiyorum ilaclarlanBen biyerde okumustum kücük bardakla su icince daha cok iciyormussun günde. Sabahlari iyi basliyorsam araya bi is girdiginde unutuyorum
Hayırlı geceler canım nasılsın bakalımHayırlı geceler
Hayırlı geceler canım nasılsın bakalım
Bende şükür iyiyim canım şimdilik sıkıntı yok sen napiyon ne ediyon nasil gidiyorİyiyim canım sen
Bende şükür iyiyim canım şimdilik sıkıntı yok sen napiyon ne ediyon nasil gidiyor
Merhaba illa ben cagircam kimse yok:))))Merhaba
Ya sesleniyorumngelmiyor kimse yaMerhaba illa ben cagircam kimse yok:))))
Merhaba illa ben cagircam kimse yok:))))
Dur toplayim bakalim :)Ya sesleniyorumngelmiyor kimse ya
5 gün görüsemedebiliriz kizlar gelin de azcik sohbet edelim
Evet kuzm bugün yedim onu ben:))Avatarındaki çilek mi
Çok severim canım çekti:)Evet kuzm bugün yedim onu ben:))
Kizlar size bisey söylicem
Son zamanda kendime bakim yapamiyorum üsendigim icin ve bu yüzden kendimi iyi hissetmiyorum. Mesela simdi esim ise gitti yüzüme maske süreyim dedim kim yikicak sonra diye düsünmekten kalkmiyorum.. kendimde rahatsizim bu durumdan ama motivasyon eksik.
Mesela disarda saci fön cekilmis makyaj yapmis bayanlsri görünce özeniyorum diyorum sabah kalkinca bende yapicam sonra vazgeciyorum
Usenme yap kuzm guzel bakım olur öle bazen bi basla devami gelir bende kas biyik kendimi kötü hissediyorum çıkmış simsiyah görünüyor yarın gidecem iyi olursamKizlar size bisey söylicem
Son zamanda kendime bakim yapamiyorum üsendigim icin ve bu yüzden kendimi iyi hissetmiyorum. Mesela simdi esim ise gitti yüzüme maske süreyim dedim kim yikicak sonra diye düsünmekten kalkmiyorum.. kendimde rahatsizim bu durumdan ama motivasyon eksik.
Mesela disarda saci fön cekilmis makyaj yapmis bayanlsri görünce özeniyorum diyorum sabah kalkinca bende yapicam sonra vazgeciyorum
sen keseyi görmüşmüydün canim?
Ay kiyamam kuzum sana hormon fiskiriyor cilekler şok oldum:)Çok severim canım çekti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?