- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.141
Evet kuzm 5haftalik göründü kese ay ağzın bal yesin bende merak ediyom esimin tarafta var ikiz babasi tek yumurta ikizi var amcasi aynilar :))) bende uyurken hayali geliyor doktor tek kese ikizi diyor seviniyomsen keseyi görmüşmüydün canim?
profil resmine baktikca Allahim nolur ikizi olsun tatlimin diyoruum♡
Evet benimde dönemlerim oluyordu fakst buladar uzun sürmüyorduİnsanın bazı dönemleri oluyoo öyle canım geçicidir
Kaslarim da uzadi bi gidip aldiramadim. Kendim beceremem kas almayi. Insallah bu 5 gün iyi gelir de enerji toplarimUsenme yap kuzm guzel bakım olur öle bazen bi basla devami gelir bende kas biyik kendimi kötü hissediyorum çıkmış simsiyah görünüyor yarın gidecem iyi olursam
Ay kiyamam kuzum sana hormon fiskiriyor cilekler şok oldum:)
Iyi gelir inşallah değişik olur gez toz bol bolEvet benimde dönemlerim oluyordu fakst buladar uzun sürmüyordu
Kaslarim da uzadi bi gidip aldiramadim. Kendim beceremem kas almayi. Insallah bu 5 gün iyi gelir de enerji toplarim
Bir silkelenme vakti gelmiş canım sana iyi hissettiren şeyleri yapEvet benimde dönemlerim oluyordu fakst buladar uzun sürmüyordu
Kaslarim da uzadi bi gidip aldiramadim. Kendim beceremem kas almayi. Insallah bu 5 gün iyi gelir de enerji toplarim
allah hayirli olani versin insallah ama o kadar istedin ya insallah gonlundekini nasip eder sana♡Evet kuzm 5haftalik göründü kese ay ağzın bal yesin bende merak ediyom esimin tarafta var ikiz babasi tek yumurta ikizi var amcasi aynilar :))) bende uyurken hayali geliyor doktor tek kese ikizi diyor seviniyom
Ya inşallah oledir normal günün deki çilek gibi degil bunlar elim gibi: )Zannetmiyorum canım haberlerde izlemiştim çilek hormon uygulanamayan bir meyveymiş
Yapicam insallahBir silkelenme vakti gelmiş canım sana iyi hissettiren şeyleri yap
Ya inşallah oledir normal günün deki çilek gibi degil bunlar elim gibi: )
Inşallah canım icim huzur dolu tek de olsa sağlıklı olsun farketmez ikizde olsa onlari yerim rabbim nasip ederallah hayirli olani versin insallah ama o kadar istedin ya insallah gonlundekini nasip eder sana♡
Yapicam insallah
Eskiden var ya hic böyle degildim hergün erkenden kalkip süslenir ise giderdim yasa evden cikmasm bile süslü süslüyüm
Sağol canım benimSeradır ama hormon uygulanamıyormuş için rahat etsin
insallah canimm yaa oyy yenirki o da ♡Dogunca haber et sevmeey geleyim:)Inşallah canım icim huzur dolu tek de olsa sağlıklı olsun farketmez ikizde olsa onlari yerim rabbim nasip eder
Sağol canım benim
Tamm canım ilan edecem:)))insallah canimm yaa oyy yenirki o da ♡Dogunca haber et sevmeey geleyim:)
gunlerdir yemek falan yaoamiyorum canimBugün ne yemek yaptiniz yediniz bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?