- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.101
Aa evet demişti unutmuşum sen napiyon bakalimIstanbula yolculuk basliyor demekki
Geldim geldim kuzun napirsen nereye gidiyorsun unuttum ben
aynen öyle cnmIstanbula yolculuk basliyor demekki
Bende uzaniyom tv bakiyom dinlen birazOturuyorum cnm ya daha popom yeni yer koktusen ne yapiyorsun? Istanbula gidiyoruzzzz
aynen öyle cnm
Atv mi sende:)Bende ayni tv mood
Bende uzaniyom tv bakiyom dinlen biraz
Bende ayni tv mood
Sabaha da dinlen canım yormaEn iyisini yapiyoruz kizlar
Hic halim kalmadi
Inşallah bebis olur 3 4 lu gidersiniz:)Inssssss bu sene cocuga yogunlastik.tatili dusunmedik daha hic
Insallah olur cnm cekirdek aile olarak gidersinizzzzInssssss bu sene cocuga yogunlastik.tatili dusunmedik daha hic
Sabah dusumu alirim süslenirim birazSabaha da dinlen canım yorma
Adamlar öle basının etini yer sonra: ))Insallah olur cnm cekirdek aile olarak gidersinizzzz
Sabah dusumu alirim süslenirim birazevdeki fisleri cekerim öyle cikariz
Ucaga binene kadar stres yapar: pasaportlari aldin mi, para yanindami, tel hattini unutmadin dimi
Su iyidir zarar gelmez kuzmBugün su ice ice bi hal oldum
Aynen epsi öyle .. sükür baska türlü stres yapmiyorAdamlar öle basının etini yer sonra: ))
Bugün yedim şükür bole giderse pazartesiye kadar vitamin alırım insallh kalp atışı için gitcemAynen epsi öyle .. sükür baska türlü stres yapmiyor
Bugün yiyebildin mi biseyler
Tabiki icmem daha iyi zaten cok az su iciyorum da bilSu iyidir zarar gelmez kuzm
bu cok güzelBugün yedim şükür bole giderse pazartesiye kadar vitamin alırım insallh kalp atışı için gitcem
Olmaz ha bi karar çıkar can illa bana günlük su icmeyi yazdircan ha en fazla 5 bardak :) yatana kadarTabiki icmem daha iyi zaten cok az su iciyorum da bil
bu cok güzelinsallah devami gelir cnm bebis vitaminsiz kalmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?