- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.081
Korkma canım korkulacak degildir bende rahminden oldum ameliyat seninkine benzer basit ameliyarRahiminde et var dedi doktor her kapliyormus bebegin dusmesine neden olur almamiz lazim dedi cok korkuyorm yarin baska doktorada gidicem
4 yillik vajinusmus gecmisim olunca hala alttan bile muayene olmakta zorlaniyorm.ordan bisey olcak diye ödum kopuyo bisey cikti yine uyutucaz falan dedi ama valla isyan etmiyorum da ins sonu iyi olurKorkma canım korkulacak degildir bende rahminden oldum ameliyat seninkine benzer basit ameliyar
Geçmiş olsun canım korkma. Umarım herşey güzel olurRahiminde et var dedi doktor yer kapliyormus bebegin dusmesine neden olur almamiz lazim dedi cok korkuyorm yarin baska doktorada gidicem
Aminnnn insssssssGeçmiş olsun canım korkma. Umarım herşey güzel olur
Bak canım şöyle yaparlar kapali ameliyat benim rahmimi sol kasik minik dikis bide göbek alttan degil alta dikis falan hiç bisi yapmazlar uyutuyorlar senin kisa sürer korkma bunu atlatirsan engel kalkar benimde cocuk tutunmuyormus rahim buzuklugu duzelttiler seninde ona benzer benim dedigim gibi olur4 yillik vajinusmus gecmisim olunca hala alttan bile muayene olmakta zorlaniyorm.ordan bisey olcak diye ödum kopuyo bisey cikti yine uyutucaz falan dedi ama valla isyan etmiyorum da ins sonu iyi olur
Cokk sgll cnmm evet uyutucaz dedi kisa surucek dedi kizlik zarimida aldiklaro icin oda oyle olmustu sonrasinda 10gunde.gecti.. bi arkadim devlette olmus onu belden uyusturmuslar onuda istemem uyutsunlar ne yapiyolarsa yapsinlar off ne zor kadin olmakBak canım şöyle yaparlar kapali ameliyat benim rahmimi sol kasik minik dikis bide göbek alttan degil alta dikis falan hiç bisi yapmazlar uyutuyorlar senin kisa sürer korkma bunu atlatirsan engel kalkar benimde cocuk tutunmuyormus rahim buzuklugu duzelttiler seninde ona benzer benim dedigim gibi olur
Aynen öle bende öle demiştim herşey kadında vallahi kadin hastalıkları boş yere yok demi şükür ne insanlar var ben ameliyata girerken ne insanlar ne gencler vardi kimin rahmi yarim kimin yumurtasi yok cocuk olmuycak bana keske senin hastalığın olsa diyorlardi o yüzden sukretmek lazım onları görünce şükrediyor inşallah nasip eder rabbim sende bikere daha görün kesinleşirse olursun istanbuldaydin demiCokk sgll cnmm evet uyutucaz dedi kisa surucek dedi kizlik zarimida aldiklaro icin oda oyle olmustu sonrasinda 10gunde.gecti.. bi arkadim devlette olmus onu belden uyusturmuslar onuda istemem uyutsunlar ne yapiyolarsa yapsinlar off ne zor kadin olmak
Evet istanbuldaym.cnmAynen öle bende öle demiştim herşey kadında vallahi kadin hastalıkları boş yere yok demi şükür ne insanlar var ben ameliyata girerken ne insanlar ne gencler vardi kimin rahmi yarim kimin yumurtasi yok cocuk olmuycak bana keske senin hastalığın olsa diyorlardi o yüzden sukretmek lazım onları görünce şükrediyor inşallah nasip eder rabbim sende bikere daha görün kesinleşirse olursun istanbuldaydin demi
Aminn canim aminnnEvet istanbuldaym.cnm
Cok sukur bu halimize benm.abimdede hic sperm yok onunda olmuyor cocugu onun yannda benimki hic bisey alllahim caresiz dert vermesin
Hormon bombasi
Bitiiii coktannTemizlik bitmedimi kız
Cok gecmis olsun cnmRahiminde et var dedi doktor yer kapliyormus bebegin dusmesine neden olur almamiz lazim dedi cok korkuyorm yarin baska doktorada gidicem
Kelebek seklindeKızlar cilekmi bu şimdi:)))))Eki Görüntüle 2114822
Haklisin cnm ya saf organik cok nadir bulunuyor bencebencede çilek küçük olur gülme geldi bunlari yiyioz hastalik bizi buluyor:)
Geldim geldim kuzun napirsen nereye gidiyorsun unuttum benNirdesiniz arkadaslarrrr
Mesaji görmemiştim burdaydim da :)Nirdesiniz arkadaslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?