- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.061
Allah daha iyi etsin canimAynen..bende yasadigim icin biliyorum...cok zor günler atlattim bende..ama cok şükür her karanligin bir aydinligi var...su an iyiyim
Cokkk gecmisss olsunnn ins biran once.hersey duzelirBen baslattim bu sefer telefon kumanda ne varsa birde yüzene izi cıkmis , oda bos durmaďi tabi sacimi cekti ben delirdim tabi. Sonra esyalarini toplamaya basladi. Bende gidicek diye seviniyorum. Sonra benden tepki yok bakti. Cocukta benle geliyor diyince fıtırdım. Kaynar sular döküldü. Ayrilirsam birdaha cocugu göstermezmis
Burdayiz burdayiz da yavas ilerliyor sohbetYaa herkes burdaymis bende bildirim.gelmeyince yoksunuz sandimmmm
Amin canimm.Cokkk gecmisss olsunnn ins biran once.hersey duzelir
Sagol canim benimm allah razi olsun♡- Pudra Pembe - allahim sana sabır versin başka bisi diyemiyorum atlatirsin veya kurtulursun ınş. KaRaMeLiZee geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda geçirir inşallah salgın kötü
Günaydın canımm. Umarım çabucak geçer bulantıların. Benimde bugün randevularım var sabahtan beri koşturuyorumEsseteacher KaRaMeLiZee - Pudra Pembe - @Pembegomlek Gulhan1 Ragve_anyela BellaCiao @Yorgun Savasci zarifinci @Madammor N nur mawish günaydın kızlar bulantilar devam giremiyom pek
Kolay gelsin canlarGünaydın canımm. Umarım çabucak geçer bulantıların. Benimde bugün randevularım var sabahtan beri koşturuyorum
Hayırdır kuzmBen cok kotuyum
Temizlik bitmedimi kızKolay gelsin canlar
Benimki bi uyanmadi ki temizlige basliyim of
Rahiminde et var dedi doktor yer kapliyormus bebegin dusmesine neden olur almamiz lazim dedi cok korkuyorm yarin baska doktorada gidicemHayırdır kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?