- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 29
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.041
Valla ne sizin sorun ne ben diyim. Okadar kötüHayirdir insallah canim
Umarim aklimiza gelen kadar kotu degildir canim siddet falan yok dimi hastalik falan??Valla ne sizin sorun ne ben diyim. Okadar kötü
Allah hayra vikarsin insallah dertlerin her neyse biterValla ne sizin sorun ne ben diyim. Okadar kötü
Ben baslattim bu sefer telefon kumanda ne varsa birde yüzene izi cıkmis , oda bos durmaďi tabi sacimi cekti ben delirdim tabi. Sonra esyalarini toplamaya basladi. Bende gidicek diye seviniyorum. Sonra benden tepki yok bakti. Cocukta benle geliyor diyince fıtırdım. Kaynar sular döküldü. Ayrilirsam birdaha cocugu göstermezmisUmarim aklimiza gelen kadar kotu degildir canim siddet falan yok dimi hastalik falan??
Ben baslattim bu sefer telefon kumanda ne varsa birde yüzene izi cıkmis , oda bos durmaďi tabi sacimi cekti ben delirdim tabi. Sonra esyalarini toplamaya basladi. Bende gidicek diye seviniyorum. Sonra benden tepki yok bakti. Cocukta benle geliyor diyince fıtırdım. Kaynar sular döküldü. Ayrilirsam birdaha cocugu göstermezmis
Sağol kuzum da onları denemedim nasıl olur bilmiyorum
gecmis olsun cnm kendine dikkat et.Hastayim yaa naprm kuzm ac yorgun hastabi de hergun ignem var
Sen nasilsin
Sehriye salatasi yap yanina pogaca patates yada makarna salatasi yeterli olur bence caya geleceklerseIyi aksam kızlar..
Bu hafta iki sunumum var...
Ek olarak pazar günü misafir gelecek.
Ne hazirlamaliyim kafamda bişey yok
Sagol tatlim insallah gecerDaha yeni popomun üstüne oturdum. Sen ne yapiyorsun?
gecmis olsun cnm kendine dikkat et.
Sehriye salatasi yap yanina pogaca patates yada makarna salatasi yeterli olur bence caya geleceklerse
Bi sitenin adini vermek isterdim ama yasak burda.. googleden kahvaltilik patates kek yaz mesela o site cikabilir..orda ne istersen var tarif olarakBildigini yap canim o zaman ama internete tarife bakabilirsin cok basit hem ogrenmis olursun.
Allah yardimcin olsun canim ya..aile icinde huzursuzluk cök kötü...Ben baslattim bu sefer telefon kumanda ne varsa birde yüzene izi cıkmis , oda bos durmaďi tabi sacimi cekti ben delirdim tabi. Sonra esyalarini toplamaya basladi. Bende gidicek diye seviniyorum. Sonra benden tepki yok bakti. Cocukta benle geliyor diyince fıtırdım. Kaynar sular döküldü. Ayrilirsam birdaha cocugu göstermezmis
Kizlar gelin beraber yiyelim
Allah sabir versin cnm. Üzme kendini hicbir erkek icin degmez. Sen esyalarini topladigina tepki vermedin diye cocuguda alicam demis. Gitmek istese giderdi..Ben baslattim bu sefer telefon kumanda ne varsa birde yüzene izi cıkmis , oda bos durmaďi tabi sacimi cekti ben delirdim tabi. Sonra esyalarini toplamaya basladi. Bende gidicek diye seviniyorum. Sonra benden tepki yok bakti. Cocukta benle geliyor diyince fıtırdım. Kaynar sular döküldü. Ayrilirsam birdaha cocugu göstermezmis
Evet cok seviyorumAfiyet olsun canim cikolata seviyorsun gaiba.
Allah sabir versin cnm. Üzme kendini hicbir erkek icin degmez. Sen esyalarini topladigina tepki vermedin diye cocuguda alicam demis. Gitmek istese giderdi..
Evet cok seviyorum
Evlenmeden önce daha cok yiyordum evlendikten sonra canim pek istemiyor nedenseBen de cooook severim =))
Ahh ahh yasayan bilir..Allah yardimcin olsun canim ya..aile icinde huzursuzluk cök kötü...
Allah sabir versin cnm. Üzme kendini hicbir erkek icin degmez. Sen esyalarini topladigina tepki vermedin diye cocuguda alicam demis. Gitmek istese giderdi..
Bende zaten gitsin istiyordum. Ama cocuguma ellemesin..
Evet cok seviyorum
Aynen..bende yasadigim icin biliyorum...cok zor günler atlattim bende..ama cok şükür her karanligin bir aydinligi var...su an iyiyimAhh ahh yasayan bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?