Umarim aklimiza gelen kadar kotu degildir canim siddet falan yok dimi hastalik falan??
Ben baslattim bu sefer telefon kumanda ne varsa birde yüzene izi cıkmis , oda bos durmaďi tabi sacimi cekti ben delirdim tabi. Sonra esyalarini toplamaya basladi. Bende gidicek diye seviniyorum. Sonra benden tepki yok bakti. Cocukta benle geliyor diyince fıtırdım. Kaynar sular döküldü. Ayrilirsam birdaha cocugu göstermezmis

Esyalarini toplamayi blof yapmis kendin soyledin cocuguda oyle yapar.
Ben zannetmiyorum cocuga bakmak kolay degil yapamayacagini biliyor korkutmak icin yapmistir.
Sen de baslatmasaydin keske dicem de insan duygularina bazen soz geciremiyor.

Daha yeni popomun üstüne oturdum. Sen ne yapiyorsun?

Hastayim yaa naprm kuzm ac yorgun hasta bi de hergun ignem var
Sen nasilsin
gecmis olsun cnm kendine dikkat et.

Iyi aksam kızlar..
Bu hafta iki sunumum var ...

Ek olarak pazar günü misafir gelecek.
Ne hazirlamaliyim kafamda bişey yok
Sehriye salatasi yap yanina pogaca patates yada makarna salatasi yeterli olur bence caya geleceklerse

Bildigini yap canim o zaman ama internete tarife bakabilirsin cok basit hem ogrenmis olursun.
Bi sitenin adini vermek isterdim ama yasak burda.. googleden kahvaltilik patates kek yaz mesela o site cikabilir..orda ne istersen var tarif olarak

Allah yardimcin olsun canim ya..aile icinde huzursuzluk cök kötü...

Allah sabir versin cnm. Üzme kendini hicbir erkek icin degmez. Sen esyalarini topladigina tepki vermedin diye cocuguda alicam demis. Gitmek istese giderdi..

Afiyet olsun canim cikolata seviyorsun gaiba.
Evet cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…