- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.001
Bende bulaşık yikadim camlari açtım havalansin diye oglenleri güneşli kacgundur çamaşır attim uzandım domates yedim sadece
Çok güzel ya neler yaptın zayıflamak için ?Ben 72 kilodan 59 kiloya indim...2 kilodan sonra hedef kiloma ulaşacağim inşallah...13 kilo verdim su ana kadar
Kalori sayimi ile kilo verdim..playstorda kalori sayici programlar var...YAZIO veya fetsecret...ben yazio yu kullaniyorum...orda boyunu kilonu hedef kilonu veriyorsun kalori sinirini hesapliyor...sonra günlük yediklerini yaziyorum hesapliyo...ve tabi saglikli besinler tüketiyorum....cok su ve yesil cay iciyorum...saat aksam en gec 17-18 arasi yemek yiyorum....ondan sonrasi sadece su ve bitkisel caylarÇok güzel ya neler yaptın zayıflamak için ?
Ben genel ise baslamadim topladım ufaktan uzandım çöpleri döktümBende açtım camları burda bir güneş var. Evi topladım süpürdüm toz aldım sildim. Banyo tuvaleti temizledim. Yoğurdumu mayaladım. Şimdi yemeğimi bitirip mutfağın temizlicem
Bende mutfağı halletim annemlere gidicemBen genel ise baslamadim topladım ufaktan uzandım çöpleri döktüm
Çok iyimiş bakim playstordan. Sağol canımmKalori sayimi ile kilo verdim..playstorda kalori sayici programlar var...YAZIO veya fetsecret...ben yazio yu kullaniyorum...orda boyunu kilonu hedef kilonu veriyorsun kalori sinirini hesapliyor...sonra günlük yediklerini yaziyorum hesapliyo...ve tabi saglikli besinler tüketiyorum....cok su ve yesil cay iciyorum...saat aksam en gec 17-18 arasi yemek yiyorum....ondan sonrasi sadece su ve bitkisel caylar
Oh maşallah annenleri op saril:))Bende mutfağı halletim annemlere gidicem
Ii etmişsin canım pizzan nasıl olduKilo verirken vücudunuzu sıkılaştırmayı unutmayin
T Tatlianne20 kolay gelsin cnm bende pizzayi firinda sürdüm simdi camlari acip evi havalandiririm günes var burada
Öptüm sarıldım aramızda 10dk mesafe var ama annemde çalıştığı için fazla görüşemiyoruzOh maşallah annenleri op saril:))
Ii etmişsin canım pizzan nasıl oldu
Dunkiler var canım bizimki gelmedi bende kotuyum kusuyom mide ağrıdı artıkYemek fasli bittimi canlar...
Geçen gittigimde ilac verdi fayda yok pazartesi gidecem yiyemiom adam gelmeden corba ictim olmuyor midede durmuyorAaaa devam mu bulantilar.cnm doktorun ne diyor bu duruma
Inşallah böyle olunca keyif bisi kalmiyor ekmek kokusu bile mahvediyor insallh bebeğime bisi olmazAhhh yaa kiyammmpazartesiye kadar dayan ozman ins baska ilac veriri doktor
Inşallah canım sen naptin bakalım yemek falanAllhin izniyle bisey olmaz cnm burda hep okudum hamileyken kilo verenler bile olmus yemek yiyemedikleri icin demekki buda bir surec ins hayirlisiyla gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?