kızlar bn yine de yapamadım yaaaaprofil resmime koydum bende umarım olmuştur görürsünüzcnm assagıdakı lınke tıkla
orda gözat var oradan resmı nereye kayıtettıgını bul ve ekle sonra assagıdaki host it yazısına bas ve bekle sonra acılan sayfanın en sonundakı adresı kopyala ve yazıdıgımız bu sayfaya yapıstır
okiş hadi beklıyoruz senınde guzel göbişiniiii:)))))
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beceremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar bn yine de yapamadım yaaaaprofil resmime koydum bende umarım olmuştur görürsünüz
Duygucum selam;
Seninde maaşallah karnın büyümüş.Erkek olduğu için sadece karnın çokmış maaşallah...
Allah nazarlardan saklasın canım... Kızlarda biraz basenler,popolar da genişliyomuş....Ben oralardan da kilo aldım.Ama inşallah allahın izni ile kolayca veririz...
Ay duygucum saol ya. Ama bacaklarım falan daha da kalınlaştı ve selülitler çoğaldı.Çatlak yok sanki daha karnımda . 10 kiloya kadar boydan kaldırdık galiba da bundan sonra ağır gelir artık.Neyse az kaldı bıdıklarımıza ya, bi gelsinlerde...Hele seneye yazı iple çekiyorum.Bıdığımı denize götüreceğim, bikini alacağım kızıma...Deniz simitleri, kolluklar küçükten alışsın...
Bu arada ben deniz sezonunu açamadım daha ya, havalar serin gidiyo..Belkide böylesi bizim için daha da iyidir.Çok sıcaklarda kötü oluyom ben.
günaydın hanımlar ne güzel göbüşler varya maşallaaahhhhhhhyeğenlerime nasılda büyümüşler öyle ben koyamıcam fotomu ama halimenin karnını görün benimkini görün aynı göğüslerin şekli bile aynı :roflol: kız halime seninkinin pipisimi var yoksa kutusumu:roflol:
işte benim göbişim yani oğluşum :)))))
siyahların içinde biraz az görünüyor.. T-shirt üm de iki renk çıkmış... :roflol:
cansu maşallah kızzz göbişş küçücük kilo desen hiç yokk ne güzell yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?