Haydi! En uzun süreli kokan yumuşatıcıyı bulalım.

bingo beyaz ...gerçi bingonun bütün serisini kullandım ama yaldızlı sarı olanı sevmedim

bingo beyaz ...gerçi bingonun bütün serisini kullandım ama yaldızlı sarı olanı sevmedim

tam bir koku manyağı biri olarak denemediğim yumuşatıcı kalmadı ama en son sizin beğenmedğiniz bingo altın rengi denedim ve bir dahaa bırakamadım şimdiye kadar kullandığım en kalıcı ve en güzel kokan yumuşatıcı. hatta eşimin arkadaşı sormuş sendeki bu koku ne parfüm değil çamaşırında kokuyor bu yengeye sor ne kullanıyorsa benim eşimede söyleyelim kullansın senin yanına geldikçe aldığım koku çok ferahlatıcı falan demiş:)))

ben vernel kullanıorum makinadan çıkarttığımda çok güzel kokuyor ama kuruttuğumda kokusu gidiyor? anlamadım neden...ama çamaşırlar yumuşacık birde benim annem persil kokulu deterjan kullanıyo öyle güzel kokutuyorki bazen yumuşatıcı falan koymuyorum diyor gerçektende parfümlü gibi kokuyor ben amway kullanıorum onun hiç kokusu yok zaten :)

evet bende viking kullandım pembesi çok memnun kaldım hatta sıkıldım okdar kokuyor ki çamaşır serdigimde annem kullanma başım agrıyor bu kokudan diyordu apartman kokuyor hala bitiremedim yani..ablamda mavisini kullanıyor oda menun..bende şimdi bingo kırmızı kullanıyorum ondanda çok memnunun viking galiba ünlü markaları solladı:))))

denemediğim yumuşatıcı kalmadı her markayı denedim ama en son bingonun kırmızı renkli yumuşatıcısını kullandıktan sonra
işte bu dedim ve asla da değiştirmeyi düşünmüyorum..
bayılıyorum kokusuna

bende bingonun beyazını kullanıyorum gerçi kullanamıyorum, maalesef yumuşatıcı gözü nedense su dolu gitmiyor. ne yapıcam bilemedim :44: ama normalde güzel bingo beyaz. bide vikingi çok merak ettim inşallah yumuşatıcı gözündeki su giderde onuda denerim

canım benim eski makinamda da aynı sorun oluyordu hep yumuşatıcı bölümü su dolu oluyordu..
yumaşatıcılar orada birikip orayı tıkıyor tamamen rayından çıkarıp lavobada iyice yıkamalısın yoksa çözüm yok başka

canım çok teşekkür ederim bugün işteyken önerini okudum ve gelirgelmez deterjan bölmümünü çıkarıp temizledim daha doğrusu eşimle yaptık buarada eşimede bak gördünmü aşkım kk nın faydalarını dedim güldük :) çünkü teknik servis çağırmayı düşünüyorduk :) bunun için teknik servis çağırsaydım rezil olurmuşum yani :) canım çok teşekkür ederim:)

yumoş extra yasemin sıklamen kokusuna bayılıyorum.. çamaşırları asıyorum bütün ev mis gibi kokuyor.

Evlendigimden beri yumos,bingo,bulut(bim),viking,vernel,abc,domol(rossman) markalarini kullandim şu iyiymis devam ediyim diyebilecegim bir urune rastlamadim
Bir yandan da yumusaticilarin zararli oldugu konusuluyor alistigim icin kullanmadan yapamam
Elimde ki verneli bitirip yumoş yasemini denemek istiyorum

valla ben bütün yumuştacıları denedim şunu diyebilirim ki abcnin konsantresi var bayıldım allahım 1 kapak döküyorum oda çok az yani 2 yemek kaşığı anca vardır tahminim çamaşır makinesinde çıkartıorum oda mis gibi balkon kokuyo mis gibi eşim bile sordu ne bu güzel kokan diyor. çamaşırları ütülerken mesela çok kokuyor.tavsiye ederimmm

bu kızlar pembesini kullanıorumm

Eklentiler

• kontsantre_banner.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 1.023
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…