• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi! En uzun süreli kokan yumuşatıcıyı bulalım.

bir çok yumuşatıcı denedim bence yumoş extra pembe en iyisi
şu anda bingo soft konsantre pembeyi kullanıyorum oda güzel kokuyor

kullandıklarım içinde en kalıcı yumoş. bingo kırmızının kokusu çok güzel fakat kalıcı değil. vernel de yumoş kadar kalıcı değil.
yumoş beyazı kullanıyorum şimdi memnunum.

Yumoş extra maviyi çok beğeniyorum ben veya yumoş pembe extra birdekış büyüsü vardı oda çok güzeldi. Ben kurutucu kullandığım için çamaşırlarım bir daha yıkayana kadar kokar ama asınca kokusu o kadar kalmıyor malesef.

ben sürekli bingo soft beyaz kullanırdım ama arkadaşım viking beyazı önerdi kokusu nasıl bilen varmı

ilk kez vernel ve yumoş haricinde bir yumuşatıcı aldım
bingo pembe konsantre ve çook sevdim çok kalıcı, tavsiye ederim

bingo mavi aldım beyazları yıkadım geçenlerde.çekmeceden atlet alıp giydiğimde mis gibi kokuyordu.hatta akşam üzerimi çıkardığımda hala kokuyodu...

hemen hemen bütün markaları denedim ama hiç birinde o günlerce kalan kokuyu bulamadım
en son ucuz markalara yöneldim 101 marketlerinden çiçeğimi aldım aman yarabbim makineye 5 kapak koydum banamısın demedi şaka gibi :27:

yarın yumoşun mavisini alıcam bakalım bu sefer nasıl bi sonuç çıkacak :47:

Son düzenleme:
Bende yumoş mavi ve beyaz kullanıyorum
Yumuşatıcı gözüne değilde deterjan gözüne koyuyorum bolcana
Güzel ama farklı bir koku istiyorum daha güzel olsun ..
Baktım ama en çok yumoş methedilmiş yine..
Birde beyaz çamaşırlarıma yumoş kullanmam sarartıyor çünki..
Havlularada kullanmam silmiyo düzgün çinkii..

yumoşundan verneline bingosuna kadar hepsini kullandım ama benim çamaşırlara bana mısın demiyordu hiçbiri.en son yumuş extra mavi kullandım fazla fazla da koydum hatta ama yok ne koku ne bişey kalıyordu çamaşırlarım kuruyunca.annem viking sensitive kullanıyor o kadar muhteşem ve kalıcı bi koku ki bayılıyorum o kokuya.ben de viking egzotik kullanıyorum annemin kullandığını almak için gitmiştim ama tam hatırlayamayınca onu aldım çıktım.o da çok güzel ve kalıcı bir koku.tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız kullandıktan sonra.bir de yumuşatıcıların boyları büyüdükçe yoğunlukları da azalır, nerdeyse su gibi olurlar büyük boyları diğer markalarda ama vikingin 6 litrelik olanını aldım ben sanki konsantre gibi kıvamı yoğun ve koyu.

Viking kullanıyorum satıcının tavsiyesi ile aldım.offf ya sinir bi durum yarım kapak kullanıyorum kendi parfüm kokumu bile bastırıyor.

Viking kullanıyorum satıcının tavsiyesi ile aldım.offf ya sinir bi durum yarım kapak kullanıyorum kendi parfüm kokumu bile bastırıyor.

Viking nedir ya ben ilk kez duydum nerde satılır? bir deniyim ben bunu hangisii renk nedir..

yumoş ekstra, ekstra serisinde işte bu diyorsunuz asıl öyle yoğu olmalı bence, yarım kapak koyuyorum.

Şu an kullandığım yumoş ekstra lilyum ve lotus çiçei

Back