- 20 Kasım 2016
- 180
- 110
-
- Konu Sahibi dertlideryacik
Bir doktor gerçek aç pişi degil de iki haşlanmış yumurta yer demiştiTeşekkür ederim bunu hiç yaşamadım yani beslenmek benim için sadece karnını doyurmak sağlıkla hiç bağdaştırmadım. Umarım bundan sonra öyle yapabilirim mesela klasik pazartesi diyete başlıyorum dedim ama yine yapmadım. İrade konusunda hep eksik kalıyorum
Teşekkürler yani şöyle ki uzun zamandır hiç diyet yapmadım akşam uyuyorum sabah güzel bir kahvaltı yaparım diyerek sabah kalkıyorum yemek yemem öğleni buluyor genelde bir başlıyorum ekmekle atıştırmalıklar hiç durmuyor genelde tatlı değil ama karbonhidrat düşkünlüğü var başaracağım inşallahMerhaba, psikolojik sebeplerden kendimizi yemeye vurduğumuz için ipin ucunu kaçırıyoruz. Bu durumu düzeltmek de yine bizim elimizde. Buraya konu açtığınıza göre belli ki bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz bu çok güzel. Kendinize sağlıklı alternatiflerden oluşan listeler hazırlayabilirsiniz artık sosyal medyada bir tanesine baksanız hep benzerleri çıkıyor zaten karşınıza. Tatlı isteğiniz bastıracak tarifler, karbonhidrat ihtiyacınızı giderecek hafif ve pratik tarifler bakabilirsiniz. Küçük hedefler belirleyip ulaştıkça azminiz artar diye düşünüyorum. VeFalan Filan arkadaşımın da dediği gibi diyetle verilen geri alınıyor mühim olan bir beslenme alışkanlığı oturtmak, istediğini ölçülü yeyip sonrasında dengelemeyi bilmek, hareketi hayata katmak vb şeyler önemli. Başarabilirsiniz neden yapamayasınız
Net şekilde hayatımı düzene sokmam gerek çünkü bir defa gördüm vücudum verebiliyor sosyal hayatım çok fazla etkilendi kendimi anlatamıyorum insanlar boğazı tut ver mantığı ile yaklaşıyor durumum bu değil oysa ki duygusal bir açlığım var boşluğu da böyle doldurdum sanırım o yüzden konu açmak kendimi iyi hissettirdi. Spor için bir hafta verdim kendime inşallah başlarım .Bir doktor gerçek aç pişi degil de iki haşlanmış yumurta yer demiştiyapabilirsin neden yapamayasın sadece ilk 1 ay salmaman gerekiyor.Degisimi gördükten sonra o sana zaten motivasyon olacak.Yas aldıkca metabolizma hızımız ve hareketliligimiz degistikce her dönem yediklerimiz yağ olarak depolanmaya başlıyor üzerine dogum bebek derken rakamları görünce ancak ben ne yapmısım diyoruz.Ben de doğumlardan sonra 95kg ya kadar cıkmıstım.Yemek olarak sadece doyma odaklı düşünmen de bir artı? Doyurucu ve sağlıklı beslenmis olman daha kolay olacak.Gidebiliyorsan spor salonuna gidemiyorsan evde mat egzersizlerine de yonelirsen olusturacağin kalori açığı ile çok hızlı sonuç alacaksın emin ol.İlk aylar daha hızlı ilerliyor.